Γνωστή ηθοποιός καταγγέλει τον Κιμούλη για ψυχολογική βία: «Τον λυπάμαι»

«Τον οικτίρω , χρειάζεται να τα κάνει όλα αυτά για να δείξει τη δύναμή του»

Μετά τις Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τζένη Ιωακειμίδου και άλλη μία αγαπημένη πρωταγωνίστρια του θεάτρου καταγγέλει τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική βία.

Γιώργος Κιμούλης: Οι έξι γυναίκες που τον κατηγορούν για ψυχολογική βία

Πρόκειται για την Αιμιλία Υψηλάντη την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις ελληνικές ταινίες «Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα», «Ένας άφραγκος Ωνάσης», «Ποιος Βέγγος» ενώ έπαιξε και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός με την Αιμιλία Υψηλάντη

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όταν έπαιξε πριν από 30 χρόνια σε θεατρική παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη, εκείνος της άσκησε ψυχολογική βία.

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη δήλωση μετά τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

«Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι» δήλωσε η ηθοποιός και ισχυρίστηκε πως τον λυπάται για τη μοναξιά που νιώθει.

Ο Γιώργος Κιμούλης με τον Γιάννη Φέρτη
 

«Δεν έγιναν αυτές οι καταγγελίες για να χωριστούν στρατόπεδα αλλά για να εξαλειφθεί η πληγή. Εγώ βγαίνω και λέω την ψυχολογική βία που είχα υποστεί ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Αν ο Γιώργος Κιμούλης πάει την Ζέτα Δούκα στα δικαστήρια, εγώ είμαι στο πλευρό της. Ελπίζω να καταλαβαίνει ο ίδιος τι κάνει. Τον λυπάμαι για την μοναξιά του και τον οικτίρω. Ότι χρειάζεται να κάνει αυτά, για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του. Εγώ έχω την ηλικία να καταλάβω τον άλλον, όχι όμως ένα νέο κορίτσι που καταρρακώνεται ψυχολογικά.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top