Ολοκληρώνεται η Β' ψηφιακή μετάβαση στην Ανατολική Ελλάδα

Η διαδικασία επανασυντονισμού είναι απλή

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται  στην ανατολική Ελλάδα η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση. Αυτή τη φορά η διαδικασία θα επηρεάσει τον Έβρο και την Κομοτηνή.

Ολοκληρώθηκε η 2η Ψηφιακή Μετάβαση στο Καστελλόριζο

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής οι τηλεθεατές στον νομό Έβρου και στην Κομοτηνή θα πρέπει, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπουν τα αγαπημένα τους κανάλια, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Η διαδικασία επανασυντονισμού είναι απλή


Η διαδικασία του επανασυντονισμού είναι εύκολη και δεν απαιτεί την αγορά ή την προσθήκη κανενός νέου εξοπλισμού. Απλά πατήστε το μενού στο τηλεκοντρόλ, επιλέξτε εγκατάσταση ή ρύθμισης και αυτόματο συντονισμό. Αμέσως μετά πατήστε οκ  ή ναι  και βγείτε από το μενού για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Digea: Πώς να επανασυντονίσετε τα κανάλια της τηλεόρασής σας

Η ψηφιακή μετάβαση θα ολοκληρωθεί στο σύνολο της τον Σεπτέμβριο του 2021

Το έργο της μετάβασης, το οποίο έχει αναλάβει η Digea  από κοινού με την ΕΡΤ και πραγματοποιείται βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας, θα προχωρήσει σταδιακά ανά γεωγραφική περιοχή, με στόχο να ολοκληρωθεί στο σύνολο της χώρας ως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα αποκτήσουν τις τελικές τους διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής, ενώ παράλληλα θα αποδεσμευτεί φάσμα για τις νέες υπηρεσίες από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5 G. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top