Stars System: Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή της Νέας Σελήνης

Συντονιστείτε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Star

Το κύριο θέμα της εκπομπής «Stars System» είναι η πρώτη Νέα Σελήνη του καινούριου έτους, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και έρχεται να μας υπενθυμίσει το πλανητικό μάθημα, που πήραμε από το 2020.

Η Άση Μπήλιου αναλύει τη σημαντική επιρροή, που θα έχει στους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, καθώς η κύρια όψη, που σχηματίζει η Νέα Σελήνη, είναι η Σύνοδος με τον σκοτεινό αλλά μεταμορφωτικό πλανήτη, τον Πλούτωνα.

Όμως, με τις ήδη υπάρχουσες αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, αφού τρεις πλανήτες άλλαξαν θέση, τα θέματα στην καθημερινότητα μας θα διαμορφωθούν με διαφορετικό τρόπο. Η Αφροδίτη πέρασε στον Αιγόκερω, κάνοντας πιο σημαντικές τις ερωτικές σχέσεις για Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους. Ο Άρης πέρασε στον Ταύρο φέρνοντας εξελίξεις στις ζωές Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων, ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, πέρασε στον Υδροχόο και ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις καινοτόμες ιδέες. Παράλληλα, έχουμε και το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη, που πραγματοποιείται το Σάββατο και θεωρείται η όψη της αιώνιας αγάπης!

Ποιες σχέσεις θα κριθούν; Ποιες συνεργασίες θα ολοκληρωθούν;
Ποιοι θα έχουν ευκαιρίες στον έρωτα και τα οικονομικά;
Ποιοι θα πρέπει να προσέξουν υπερβολές και παρασκηνιακές κινήσεις;

Μην χάσετε το «Stars System» το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 13:00!

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Stars System»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top