Πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πλαστική στη μύτη της

Δείτε τον εδώ κι έναν χρόνο σύντροφό της

Ήταν σίγουρα μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες που είδαμε ποτέ στους τέσσερις κύκλους του MasterChef, ενώ με το μαγειρικό της ταλέντο προχώρησε πολύ στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής

Στο νοσοκομείο η Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef!

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι που, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε στο «Happy Day» ότι έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη της. 

Ασημίνα Ουστάλλι

«Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη μου. Είχα διάφραγμα και κόγχες κι ένα σπασμένο κόκκαλο. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά επειδή δούλευα συνέχεια δεν είχα βρει χρόνο, γιατί πρέπει να μείνεις αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα, να μπορείς να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Ακόμη δεν έχω επανέλθει, είμαι πρησμένη και φαίνονται οι μελανιές», είπε για την επέμβαση στη μύτη της.

«Με βοήθησε η συμμετοχή στο MasterChef γιατί άνοιξε πολλές πόρτες. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα εμείς που μαγειρεύουμε. Ανήκουμε στην κουζίνα. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί ή όχι στην αγορά. Φτιάχνεις όνομα στον μαγειρικό κύκλο. Θα μου άρεσε να είμαι σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο σε κάτι που με εκφράζει. Δεν με ενδιαφέρει να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή», είπε για τη συμμετοχή της το MasterChef 3

Ασημίνα Ουστάλλι: Ρομαντικό δείπνο με τον νέο της σύντροφο

Για την προσωπική της ζωή η όμορφη Ασημίνα αποκάλυψε στη συνέχεια: «Είμαι ένα χρόνο ζευγάρι με τον σύντροφό μου και είμαστε καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top