Elif: Η Ράνα καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά της

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη και ο Ταρίκ υποδύεται τον καλό σύζυγο γιατί ξέρει πως ο Κερέμ και η Ματσιντέ τον υποψιάζονται. Η Ρεϊχάν είναι άρρωστη και μιλάει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο.

Η μητέρα της τη συμβουλεύει να έχει υπομονή και να διαβάζει. Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα της αλλά εκείνη της λέει πως δεν συμβαίνει τίποτα. Ο Κερέμ πηγαίνει ένα γλυκό στη Ρεϊχάν και της λέει πως θέλει να μιλήσουν. Η Ρεϊχάν τον καλοδέχεται και ο Κερέμ τη βοηθάει με τα μαθήματά της. Η Ρεϊχάν προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά της για τον Κερέμ.

Ο Τζαφέρ και η Σέμα σχεδιάζουν να πάνε σε λίγες ώρες την Ελίφ στην έπαυλη. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει μια κουβέρτα για μια γειτόνισσα. Η γυναίκα πληρώνει τη Ζουλιντέ και της δίνει άλλη μια δουλειά.

Ο Τζαφέρ φτάνει στην έπαυλη και λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, του τηλεφωνεί η Σέμα. Του λέει πως δύο άντρες τη σημαδεύουν με όπλα. Ένας από τους άντρες απειλεί από το τηλέφωνο τον Τζαφέρ και τον διατάζει να φέρει πίσω στο σπίτι του την Ελίφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει σπίτι του με την Ελίφ. Η μικρούλα προσπαθεί να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο Ταρίκ συνεχίζει να φέρεται υπέροχα στη Χουμεϊρά και μένει μαζί της στο σπίτι για να της κάνει παρέα. Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη. Η Ράνα καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά της…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top