Το TRACTION ταξιδεύει στο Goodwood Revival, τη γιορτή του αυτοκινήτου

Την Κυριακή στις 14:00 στο Star

Το TRACTION μας ταξιδεύει νοερά στο Goodwood Revival, τη γιορτή του κλασικού αυτοκινήτου, όπου αναδεικνύει όλη τη γοητεία του motorsport. Βεβαίως, λόγω της πανδημίας, το Goodwood Revival δε διοργανώθηκε με την κλασσική «συνταγή». Παρόλα αυτά, ο Κώστας Στεφανής μας εξηγεί πώς αυτή η μοναδική εκδήλωση, καταφέρνει να μαγεύει τους λάτρεις της αυτοκίνησης σε όλο τον κόσμο, ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Το TRACTION πιάνει κορυφή μαζί με τη Χριστίνα Φλαμπούρη

Το TRACTION παρουσιάζει ένα συναρπαστικό απάνθισμα, ένα «best of» με εξαιρετικές στιγμές από τις προηγούμενες διοργανώσεις του Goodwood Revival. Ένα ταξίδι σε σχήματα, χρώματα και ήχους, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Star.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Renault Clio LPG: Το Clio ανήκει πλέον στο πάνθεον της γαλλικής -και όχι μόνο- αυτοκινητοβιομηχανίας. Εξαιρετικά δημοφιλές και σταθερά κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Renault, συμπληρώνει 30 χρόνια στην αγορά. Το TRACTION τού εύχεται «Happy Birthday» παρουσιάζοντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκδοσή του, με διπλό χαρακτήρα και δύο πηγές ενέργειας, τη βενζίνη και το υγραέριο LPG.

➢ Peugeot 3008 GT Hybrid4: Υβριδικό, τετρακίνητο και πανίσχυρο, το εμβληματικό SUV πατά γκάζι αλα... γαλλικά με ελάχιστη κατανάλωση και επιβάρυνση για το περιβάλλον. Βοηθός των παρουσιαστών, που το υποδέχονται στο TRACTION, το ρομπότ Pepper. Απόδειξη πως ούτε τα μηχανήματα δεν μένουν ασυγκίνητα μπροστά σε ένα υπερ-εξοπλισμένο Peugeot 3008.

➢ Μercedes EQV: Το TRACTION κλείνει ραντεβού γνωριμίας με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό 8θεσιο mini-van της γερμανικής εταιρείας. Πολυτέλεια, υψηλή ποιότητα σε κάθε του λεπτομέρεια και μια απέραντη «προίκα» από τεχνολογικά ατού -κρυφά και φανερά- επιβεβαιώνουν ότι έρχεται απευθείας από το μέλλον.

➢ Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Ο Κώστας Στεφανής επιμένει στην προσπάθειά του να μας κάνει καλύτερους οδηγούς και τις μετακινήσεις μας πιο ασφαλείς. Τον ακούμε με προσοχή.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια Traction εδώ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top