Το TRACTION πιάνει κορυφή μαζί με τη Χριστίνα Φλαμπούρη

Την Κυριακή στις 14:00 στο Star

Το TRACTION πιάνει κορυφή ή, μάλλον, 7 κορυφές μαζί: Η Χριστίνα Φλαμπούρη, η σπουδαία Ελληνίδα ορειβάτης/αλπινίστρια, ανήκει σε μια εξαιρετικά ολιγομελή παγκόσμια ελίτ. Συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων, που έχουν κατακτήσει τις 7 ψηλότερες κορυφές σε κάθε ήπειρο, επιτυγχάνοντας το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ορειβασίας.

Το Traction πήγε στη Ρόδο και το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών

Traction

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τη μοναδική Χριστίνα Φλαμπούρη στο σαλόνι της εξωτικής Porsche 718 Spyder. Σπορ, πανίσχυρη και πολυτελής, τεχνολογικά προηγμένη, ποιοτική έως την παραμικρή της λεπτομέρεια, η Porsche 718 Spyder είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο, με το δικό του τρόπο, στοχεύει και αυτό, ακριβώς όπως και η Χριστίνα Φλαμπούρη, στην απόλυτη κορυφή.

Traction Φλαμπούρη

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής: 

➢ Seat Leon: Στην 4η γενιά του, το μπεστ-σέλερ της ισπανικής εταιρείας εισέρχεται στην αγορά με... άγριες αλλά και συναρπαστικές διαθέσεις: Προικισμένο τεχνολογικά, δυναμικό και εντυπωσιακό ως προς τη σχεδίασή του, το νέο Leon έχει να επιδείξει μια πολύ μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με έμφαση στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

➢ Citroen C3: Το δημοφιλές γαλλικό supermini επιχειρεί να επιβληθεί στην κατηγορία του με ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά και ένα κρυφό ατού στο θάλαμο επιβατών. Το περιεργάζονται αλλά και το απολαμβάνουν οι συνεργάτες του TRACTION.

➢ Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Ο Κώστας Στεφανής μοιράζεται με κάθε οδηγό πολύτιμα μικρά μυστικά, που κάνουν τη ζωή μας εν κινήσει καλύτερη και πιο ασφαλή.

 

TractionΠαρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια Traction εδώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top