Ο 'Εντουαρντ απαντά για τη Ρασέλ: «Σχέση δεν μπορούμε να το πούμε»

Οι δηλώσεις του μετά την αποχώρηση από το GNTM

Μπορεί να τον θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά η ανατροπή έγινε και ο Έντουαρντ αποχώρησε από το GNTM 3 μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Ημιτελικός GNTM 3: Αποχώρησε ο Έντουαρντ!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του Έντουαρντ μετά την αποχώρηση!

Όσο καιρό βρισκόταν μέσα στον διαγωνισμό απασχόλησε και για τη σχέση του με τη Ρασέλ. Να θυμίσουμε, ότι είχαμε δει κάποια τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα στους δυο παίκτες, αλλά και τον Έντουαρντ να έχει κοιμηθεί μαζί με την πρώην διαγωνιζόμενη.

Ρασέλ - Έντουαρντ

GNTM 3: Ρασέλ και Έντουαρντ κοιμήθηκαν μαζί!

Έντουαρντ για Ρασέλ: «Δεν ξέρω αν κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα ή έγινε κάτι άλλο»

Ρασέλ - GNTM 3: «Ο ξανθός άγγελος είναι πάντα ωραίος! Μέσα και έξω!»

Ο 24χρονος παίκτης απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με τη συμπαίκτριά του. «Με τη Ρασέλ, όπως και με τον Δήμο κάναμε πολύ καλή παρέα. Για μένα πάνε πακέτο. Ήμασταν μια παρέα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να φάνηκε πως έγινε κάτι που παρεξηγήθηκε. Έχουμε μείνει φίλοι. Σχέση δεν μπορούμε να το πούμε. Είχε ίσως συμβεί μια συμπάθεια περισσότερο από ότι με άλλα παιδιά. Ναι. Όχι κάτι παραπάνω. Ταιριάζαμε σε κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Είχαμε κάποια κοινή επαφή. Ήταν και ο εγκλεισμός. Τώρα έχουμε βρεθεί μια φορά όλοι μαζί και με τον Δήμο και την Ίριδα σε ένα σπίτι. Με τον Δήμο έχουμε μια πιο στενή επαφή. Ήταν ο συνδετικός κρίκος που μας ένωσε με τη Ρασέλ», δήλωσε ο Έντουαρντ στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top