Mad Video Music Awards 2020: Καλλιτέχνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Τα ντουέτα και οι απονεμητές των βραβείων

Τι κι αν λόγω της πανδημίας τα Mad Video Music Awards 2020 δεν έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε τηλεοπτικά. Φυσικά, λόγω του Covid-19 η φετινή απονομή θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού

Mad Awards 2020 - Ανατροπή: Ακυρώνεται το λαμπερό drive in event!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φύκαρη στη «Φωλιά των Κου Κου», οι πρόβες ξεκίνησαν το περασμένο σαββατοκύριακο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας. Κάθε καλλιτέχνης έχει περίπου τρεις ώρες στη διάθεσή του για να κάνει την πρόβα του κι αμέσως μετά γινόταν απολύμανση του χώρου για να τον διαδεχθεί ο επόμενος. 

Την Κυριακή έκαναν πρόβα ο Snik, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα και η Λένα Ζευγαρά, ενώ σήμερα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου θα ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου, η Ζοζεφίν, ο Mad Clip και οι Μέλισσες. Σε αυτά θα προστεθούν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Toquel. 

Από επίσημα χείλη - Αναβάλλονται λόγω κορονωϊού τα MAD Video Music Awards

Έκτορας Μποτρίνι, Νίκος Κοκλώνης, Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Ζαρίφη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Διονύσης Ατζαράκης, Ιλένια Ουίλιαμς και Στηβ Μηλάτος θα είναι ορισμένοι από τους απονεμητές.

Θετικός στον κορωνοϊό γνωστός καλλιτέχνης

Πανικό στην όλη διοργάνωση προκάλεσε το θετικό rapid test γνωστού ράπερ που αποχώρησε άμεσα από τον χώρο. Ευτυχώς λίγη ώρα μετά το μοριακό τεστ που του έγινε βγήκε αρνητικό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top