On air καβγάς ανάμεσα σε Αλέξη Γεωργούλη και Κώστα Τσουρό

Η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Αλέξη Γεωργούλη ήρεμο, χαμογελαστό και ευδιάθετο.

Με αυτή τη διάθεση κάθισε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού και άρχισε να εξηγεί ότι ασχολείται με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική και όχι με την πολιτική.

To καυστικό σχόλιο του Φίλιππου Σοφιανού για τον Αλέξη Γεωργούλη

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής τόνισε πως προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό από τη θέση που βρίσκεται μιας και αυτός είναι ο στόχος του.

Γεωργούλης: Έλεγαν ότι είχα πάρει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο

Γερμανού- Γεωργούλης- Τσουρός

Όλα κυλούσαν ήρεμα και καλά στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μέχρι τη στιγμή που πήρε τον λόγο ο Κώστας Τσουρός και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την αμοιβή του ως ευρωβουλευτής.

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις;» είπε στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος του απάντησε «Ότι παίρνεις 25.000 ευρώ». «Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου».

Γεωργούλης: Δεν παίρνω «μόνο» 20.000 ως ευρωβουλευτής, αλλά 25.000 ευρώ!  

Κώστας Τσουρός

Οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν και να γίνεται όλο και πιο έντονος ο διάλογος ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αλέξης Γεωργούλης προκάλεσε τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος. Είτε εκείνος από την θέση του είτε ο δημοσιογράφος.

Βλέποντας τα πράγματα να παίρνουν άλλη τροπή, η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη και στους δυο είπε: «Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top