To καυστικό σχόλιο του Φίλιππου Σοφιανού για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Στερείται σοβαρότητας η απόφασή του να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι!»

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 υπήρξε ένας από τους πιο ποθητούς ζεν πρεμιέ του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ωστόσο δεν έμεινε στην εξωτερική του εμφάνιση κι εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σοφιανό που μίλησε στο «Pop Up» του Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και την απόφασή του να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, ενώ είναι Ευρωβουλευτής.

Φ. Σοφιανός: «Έκλεισε για εμένα ο κύκλος της Κύπρου ως σύζυγος»

«Ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει σε ένα τηλεπαιχνίδι; Είναι σοβαρό τώρα αυτό; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Νόμιζα ότι το έλεγαν για πλάκα αλλά μου το επιβεβαιώνεις. Όντως παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Κι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες μετά. Δηλαδή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει και να πάει στο στούντιο, να γράψει την εκπομπή και θα ξαναπάει στις Βρυξέλλες; Ε όχι… εγώ δε θα το έκανα. Δε θα υπήρχε περίπτωση να έχω έναν τέτοιο ρόλο και να θέλω να κάνω κι ένα τηλεπαιχνίδι. Στερείται σοβαρότητας» σχολίασε αρχικά. 

Φίλιππος Σοφιανός Μέλπω Κωστή

ο Φίλιππος Σοφιανός με την καλή του φίλη και συνάδελφο Μέλπω Κωστή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δε γνωρίζω το έργο του. Δηλαδή έχει κάνει κάτι για εμάς; Έχει κάνει κάτι για τους ηθοποιούς; Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ λέει πέντε κουβέντες και τον ακούνε. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό με τον Αλέξη Γεωργούλη όταν πάει στην Ευρωβουλή και πει πέντε πράγματα» συπλήρωσε. 

Γεωργούλης: Δεν παίρνω «μόνο» 20.000 ως ευρωβουλευτής, αλλά 25.000 ευρώ!  

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή για την αμοιβή των 25.000 ευρώ. «Καλά κάνει το παιδί και τα παίρνει εφόσον τον ψηφίζουν. Αν σκεφτείς το έργο που επιτελεί» απάντησε με ένα ειρωνικό γέλιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top