Γεωργούλης: Δεν παίρνω «μόνο» 20.000 ως ευρωβουλευτής, αλλά 25.000 ευρώ!  

Απίστευτη απάντηση για την αμοιβή του στην Ευρωβουλή   

Δείτε τι δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

Άφωνους άφησε όσους άκουσαν τη συνέντευξή του στον Believe Radio και τον Μάκη Θεοδώση  ο Αλέξης Γεωργούλης, με όσα απάντησε για την αμοιβή του στην Ευρωβουλή, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο εξελέγη,  για  την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.   

Η απάντηση Γεωργούλη στο σχόλιο της Μπάρμπα για διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ευρωβουλευτής – ηθοποιός -  παρουσιαστής απάντησε με «περηφάνεια»  ότι δεν παίρνει… μόνο 20.000 ευρώ αλλά 25.000 ευρώ, ως αμοιβή από την Ευρωβουλή!   

«Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω» δήλωσε ο ευρωβουλευτής.  

Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο!

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε:  

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top