Ρασέλ GNTM: «Δε θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον»

Ποιος στεναχωρήθηκε όταν έφυγε; Τι είπε για τον Παναγιώτη;

Από μόνη της υπήρξε μια κατηγορία στο GNTM 3, με τη συμμετοχή της αλλά και την αποχώρησή της να συζητιέται έντονα

Ρασέλ GNTM 3: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ

Η Θεοδώρα Ρασέλ, ή Ρασέλ… σκέτο, βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εμπειρία της στο πετυχημένο πρόγραμμα του STAR.

Ρασέλ GNTM

«Eίδα τι βγήκε προς τα έξω στο GNTM. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα κι εγώ να μπω στην τηλεόραση να μου δώσω μια μπουνιά για να σταματήσω να μιλάω. Δε θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου πως είναι κακιασμένη σκρόφα. Σκληρό, όμως, εκείνη την ώρα που το έλεγα το πίστευα και το ένιωθα. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι γιατί με αυτά που έλεγε , όντως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη αλλά δεν έπρεπε να τον πω έτσι. Σήμερα δε θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον», είπε με το γνωστό της ύφος η Ρασέλ. 

GNTM 3: Καβγάδισαν Ρασέλ-Παναγιώτης μετά την αποχώρησή τους  

«Όταν βγήκα, από εκεί που στα μηνύματα έγραφαν "ποια είναι αυτή!", ξαφνικά έγραφαν γύρνα πίσω Ρασέλ, σε αγαπάμε» πρόσθεσε.

Η Ρασέλ μίλησε και για την πολύ στενή φιλική της σχέση με τον Δημοσθένη, λέγοντας ότι μόνο εκείνος στεναχωρήθηκε ειλικρινά που αποχώρησε, ενώ για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλου που έφυγε στην επόμενη δοκιμασία είπε: «Το κάρμα Γρηγόρη μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top