Ρασέλ GNTM 3: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ

Άλλος άνθρωπος η πολυσυζητημένη παίκτρια

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 3, κάνοντας ορισμένους από τους συμπαίκτες της να… χαίρονται! 

GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της

Η πολυσυζητημένη Ρασέλ, που έβαζε κάτω όλες τις «κακές» των προηγούμενων κύκλων του GNTM, βρέθηκε μια μέρα μετά την αποχώρησή της στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Δε με πείραξε καθόλου που γελούσαν τα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το βλέπεις από μέσα είναι ένας διαγωνισμός, χάνεσαι μέσα σε αυτόν… Όταν τραγουδούσε ο Αντωνόπουλος, τραγουδούσα κι εγώ όταν μάζευα τα πράγματά μου αλλά αυτά δε τα έδειξαν οι κάμερες. Θεωρώ ότι ο Αντωνόπουλος είναι φίλος μου και μετά το παιχνίδι θα πίνουμε καφέ, δε κατάλαβα τι έγινε και το γύρισε. Γιατί δε με θέλει», σχολίασε σε σχέση με τα γέλια ορισμένων συμπαικτών της.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει κάτι από όλα όσα είπε στον διαγωνισμό, ξεκαθάρισε πως δε μετανιώνει για τίποτα! Το μόνο που θα άλλαζε είναι το ύφος όπου έλεγε κάποια πράγματα, γιατί αυτό είναι που παρεξηγείται.

Η «γαζέλα» του φετινού παιχνιδιού, ρωτήθηκε και για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Έντουαρντ.

Ρασέλ GNTM

Οι φήμες πήραν «φωτιά», με αφορμή τα πλάνα του χθεσινοβραδινού επεισοδίου όπου τους είδαμε να κοιμούνται και να ξυπνούν μαζί. 

Η 24χρονη τόνισε ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. «Έχω ένα θέμα με τις αγκαλιές. Για να αγκαλιάσω κάποιον πρέπει να το θέλω πάρα πολύ. Είχαμε έρθει πιο κοντά στο σπίτι σαν φίλοι. Και συζητούσαμε τα πιο προσωπικά μας θέματα. Για αυτό δεθήκαμε. Στον Έντουαρντ έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Λένε στα social media ότι αφού ο Έντουαρντ κοιμήθηκε με τη Ρασέλ που είναι, έτσι όπως είναι, έχουν όλες ελπίδες. Δίκιο έχουν τα κορίτσια. Εμένα μου αρέσουν. Γελάω. Ο Έντουαρντ αγκαλιάζει και το πρωί φιλικά. Το είδατε και στο βανάκι» είπε με χιούμορ.

Έντουαρντ για Ρασέλ: «Δεν ξέρω αν κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα ή έγινε κάτι άλλο»

Όσον αφορά στον νικητή του φετινού GNTM; Η Ρασέλ έκανε τη δική της πρόβλεψη: «Θεωρώ φαβορί του GNTM τον Ανδρέα. Για μένα είναι ο νικητής της καρδιάς μου και νομίζω πως θα είναι ο νικητής όλης της Ελλάδας. Αν όμως δεν κέρδιζε ο Ανδρέας, θα ήθελα να κερδίσει ο Έντουαρντ. Τον Ανδρέα τον βάζω πρώτο γιατί θεωρώ πως αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι μικρότερος ηλικιακά από τον Έντουαρντ, στον χώρο της μόδας βοηθάνε πάρα πολύ. Το έχω πει και στο σπίτι μπροστά στον Έντουαρντ αυτό». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Για αποκλειστικό περιεχόμενο κάντε follow στους λογαριασμούς του GNTM στα social media:

https://www.instagram.com/gntmgr/ 

https://twitter.com/GNTMgreece 

https://www.facebook.com/GNTMgr 

https://www.tiktok.com/@gntm_gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top