GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της

Ήταν στους bottom two μαζί με τον Δημοσθένη

Βίντεο από το Instagram account του GNTM @gntmgr

Μία αμφιλεγόμενη διαγωνιζόμενη αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM 3. Ο λόγος για τη Ρασέλ, την οποία ή θα τη «λατρεύεις» ή θα τη «μισείς», καθώς πρόκειται για ένα κορίτσι με πολύ έντονο και ξεχωριστό χαρακτήρα.

GNTM 3: Σε αυτόν/ αυτή ανήκει η καλύτερη φωτογραφία!

Η Ρασέλ έφτασε bottom two μαζί με τον καλύτερό της φίλο μέσα στον διαγωνισμό, τον Δημοσθένη, και στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να φύγουν και οι δύο μαζί, ντουέτο, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά. Στον Δημοσθένη ωστόσο, δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία και η Ρασέλ αποχώρησε από το GNTM.

Δείτε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο με την αποχώρηση της Ρασέλ 

GNTM 3: Αποχώρησε η Ρασέλ!

GNTM 3 Οι πρώτες δηλώσεις της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της

Στις πρώτες της δηλώσεις στην Instagram κάμερα του διαγωνισμού η ίδια είπε: «Όταν, παιδιά, πήγα στο ID Catwalk και είδα τον Δημοσθένη, πέρα απ’ ό,τι δεν περίμενα να μπει στο σπίτι, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει στη δεκάδα και ότι θα την πάθω κιόλας! Ντάξει το είχα καταλάβει όταν είδα τις φωτογραφίες μας ότι θα φύγω εγώ. Εννοείται πως δεν ήθελα να φύγω, ποιος θέλει να φύγει; Αλλά πραγματικά αφού έμεινε ο Δημοσθένης, θέλω να μείνει μέχρι την πεντάδα να πάθουν σοκ, να τους βάλει τα γυαλιά! Γιατί έφυγα εγώ από το disadvantage της Μαριαγάπης! Καλά λέει ο μπαμπάς μου, ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι σε αυτή τη ζωή!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Για αποκλειστικό περιεχόμενο από το GNTM, follow:

https://www.instagram.com/gntmgr/ 
https://twitter.com/GNTMgreece 
https://www.facebook.com/GNTMgr 
https://www.tiktok.com/@gntm_gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top