GNTM- Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Ανδρέα και Καράβα: Μη με αμφισβητείς

Τι συνέβη με τα μοντέλα και τον coach;

Με μια ακόμα δοκιμασία επιβράβευσης ήρθαν αντιμέτωποι οι διαγωνιζόμενοι του GNTM!

Μαριαγάπη και Ξένια πήγαν μέχρι την αυλή του σπιτιού και προς έκπληξή τους είδαν τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος τους ζήτησε να φωνάξουν και τους υπόλοιπους παίκτες.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και η Ζενεβιέβ, η οποία κρατούσε στολές από latex λέγοντάς τους πως θα πρέπει να βγάλουν μία selfie μπροστά από το tablet.

Τα εκκολαπτόμενα μοντέλα έκαναν τις πόζες τους και στη συνέχεια ο coach κλήθηκε να επιλέξει ποιος από όλους είχε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στους Ανδρέα, Αιμιλιάνο, Έντουαρντ και Ηρακλή. Τελικά ο Γιώργος Καράβας έκρινε πως το έπαθλο άξιζε να το πάρει ο Αιμιλιάνο.

Αιμιλιάνο

Τα υπόλοιπα αγόρια εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους με τον Ανδρέα να πιστεύει πως εκείνος αλλά και ο Έντουαρντ τα πήγαν καλύτερα.

Ανδρέας

Ο coach κατάλαβε την ενόχλησή του και μετά το τέλος της δοκιμασίας έσπευσε να του εξηγήσει γιατί έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.
«Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό», είπε ο Γιώργος Καραβάς και ο Ανδρέας συνεχίζει να επιμένει πως δεν είναι fashion πόζα, αλλά πόζα για καλλιστεία.

Την ίδια άποψη με τον Ανδρέα έχει και ο Έντουαρντ, ο οποίος ισχυρίζεται on camera πως η επιλογή του coach δεν ήταν σωστή.
Από την άλλη πλευρά, ο Αιμιλιάνο βλέποντας αυτή την αντίδραση λέει: «Αποδεχτείτε το και βουλώστε το».
Ανδρέας και Έντουαρντ προσπαθούν να εξηγήσουν στον Αιμιλιάνο ότι όλο αυτό που συνέβη δεν έχει να κάνει με εκείνον αλλά με τον coach.

«Μιλάς σε εμένα ρε φίλε. Σε εμένα που εχω αποδείξει ότι είμαι φαβορί για να κερδίσω το GNTM», δηλώνει μπροστά στην κάμερα, λίγα λεπτά αργότερα ο Αιμιλιάνο.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top