GNTM: Ο Emmanuel αποχώρησε και άλλαξε hair look!

Τι είναι το “campaign room” που ακούμε συνεχώς;

Ο Emmanuel ήταν το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 3 στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Το πρωί της Τρίτης, ο ίδιος εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στη «Φωλιά των Κου Κου» με ανανεωμένο hair look, το οποίο δε θέλησε να αποκαλύψει. Γι΄αυτό τον λόγο, μάλιστα, επέλεξε να φορέσει καπέλο, ενώ αρνήθηκε να το βγάλει, όταν του το ζήτησαν από την εκπομπή. 

emmanuel gntm 3 στη φωλια των κου κου

Emmanuel: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή από το GNTM 3

Ο κούκλος Νιγηριανός αποκάλυψε τι είναι το “campaign room” στο οποίο ήταν μέλος, ενώ αποκάλυψε και τους παίκτες που θεωρεί φαβορί για την πρώτη θέση του διαγωνισμού.

Emmanuel: Ποιος είναι ο 21χρονος που αποχώρησε από το GNTM 3

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το όνομα. Όταν διαλέγαμε δωμάτια και μπήκαμε όλοι μαζί, δεθήκαμε, απλά δεν είχαμε το όνομα ‘’campaign’’. Δεν είμαστε κλίκα απλά κάποια παιδιά, τα οποία από την 20αδα δεθήκαμε πιο πολύ και ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο, οπότε σιγά – σιγά γίναμε φίλοι. Από εκεί και πέρα βγάλαμε το όνομα ‘’campaign’’, για πλάκα, για να μας δώσει ένα boost», ανέφερε ο 21χρονος, ενώ προέβλεψε ότι στο φετινό GNTM ο νικητής θα είναι άνδρας.

«Πιστεύω θα είναι άνδρας φέτος γιατι τα αγόρια έχουμε μπει δυναμικά, ενώ τα κορίτσια έχουν σωθεί τσίμα – τσίμα. Φαβορί βλέπω τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή και τον Ανδρέα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top