Λύγισε ο Ηρακλής στο GNTM - Η αναφορά στον πατέρα του που τον εγκατέλειψε

Το μοντέλο έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τη μητέρα του

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Ηρακλής στην κάμερα του GNTM μιλώντας για πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, την εγκατάλειψη από τον πατέρα του και τη δυνατή σχέση που έχει με τη μητέρα του.

κλαματα Ηρακλης

Το νεαρό μοντέλο από την πρώτη στιγμή έχει ξεχωρίσει μέσα στον διαγωνισμό με την ιδιαίτερη ομορφιά του.

Ηρακλής - GNTM 3: Παραλήρημα στα social media - Απέκτησε χιλιάδες followers

Ο Ηρακλής με βουρκωμένα μάτια μίλησε αρχικά για το bullying που βίωσε στο παρελθόν: «Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά».

GNTM - Mητέρα του Ηρακλή: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει»

H μητέρα του Ηρακλή, η κυρία Όλγα, η οποία είναι Ρωσίδα και είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τον κούκλο γιο της, τον μεγάλωσε μόνη της, αφού ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της, τους εγκατέλειψε. 

Μητέρα Ηρακλή

Η μητέρα του Ηρακλή   

Ηρακλής - μητέρα

Ο Ηρακλής σε παιδική ηλικία με τη μητέρα του

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου. Φοβόμουν να την πληγώσω γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ τοπ! Έχει περάσει πάρα πολλά. Ζούσαμε στη Γερμανία, αποφασίσαμε να φύγουμε και αρχίσαμε να μεταναστεύουμε από χώρα σε χώρα. Μέναμε σε φίλους, σε σπίτια, όπου να ‘ναι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Ηρακλής. «Η μάνα μου είναι… Δεν ξέρω… Είναι… Είναι ο ήρωας μου! Είναι… Σόρρυ… Έχει κάνει τόσα για μένα και έχουμε περάσει τόσα και πραγματικά μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό» παραδέχθηκε δακρυσμένος!

Στο τέλος μίλησε για πρώτη φορά και για τον πατέρα του, μη μπορώντας να κρύψει την πίκρα του και το βαθύ τραύμα που του έχει αφήσει: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του».

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top