Παναγιώτης GNTM: O δίδυμος αδερφός που άφησε στα χωράφια είναι κούκλος!

Ο διαγωνιζόμενος έβαλε τα κλάματα on camera για τον αδερφό του

Σε κλάματα ξέσπασε στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Παναγιώτης ο τυροκόμος-αγρότης από τη Λάρισα, καθώς θυμήθηκε τον αγαπημένο του αδερφό, Χρήστο, τον οποίο έχει «αφήσει πίσω» για να κάνει το όνειρό του με το μόντελινγκ πραγματικότητα.

Παναγιώτης GNTM 3 Ποιος είναι ο δίδυμος αδερφός του

GNTM: Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης για τον αδελφό του

«Πραγματικά δε θέλω να ακούω αρνητικά σχόλια. Θέλω να τα πηγαίνω καλά, να έχω μια σταθερή πορεία. Θέλω ο αδελφός μου που θα με βλέπει από εκεί έξω να είναι περήφανος για μένα. 

Αυτή τη στιγμή ο αδελφός μου έχει αναλάβει όλη την επιχείρησή μας, έχουν πέσει όλα τα βάρη πάνω του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί τον έχω αφήσει μόνο του για να κάνω εγώ ένα όνειρο πραγματικότητα. Νιώθω ότι μου δίνει πάρα πολλή θετική ενέργεια, ώστε να βγω από ‘δω μέσα, ίσως και τελευταίος», είπε κλαίγοντας ο Παναγιώτης στην κάμερα του διαγωνισμού.

Τα δίδυμα αδέρφια Παναγιώτης και Χρήστος είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και πριν το GNTM ήταν αχώριστοι

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος, ασχολείται με τον ίδιο τομέα, δηλαδή είναι αγρότης και τυροκόμος και τώρα που ο Παναγιώτης βρίσκεται μέσα στον διαγωνισμό μόδας, έχει έχει αναλάβει τις δουλειές στα χωράφια και όλα τα οικογενειακά βάρη.

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες και ο Χρήστος είναι πολύ εντυπωσιακό αγόρι και μοιάζει πολύ στον δίδυμο αδερφό του, Παναγιώτη.

Παναγιώτης GNTM Ποιος είναι ο δίδυμος αδερφός του για τον οποίο έκλαιγε

Παναγιώτης GNTM 3

χρηστος αντωνόπουλος παναγιώτης gntm

Παναγιώτης GNTM 3 δίδυμος αδερφός χρήστος

Ο Χρήστος, μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες είχε συνδεθεί μέσω Skype με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και είχε μιλήσει για τον Παναγιώτη και τη σχέση τους.

χρηστος αντωνοπουλος gntm 3

«Παντού είμαστε μαζί. Το GNTM, μας χώρισε τον περισσότερο καιρό από όλη μας τη ζωή. Είμαι χαρούμενος, όμως, γιατί βλέπω τον αδερφό μου να πραγματοποιεί τα όνειρα του. Μου λείπει πάρα πολύ, αλλά το ήξερα από την αρχή ότι έτσι θα γίνει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top