Μαρία Μπακοδήμου: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή;

Μπόσνιακ, Σαμαράς, Αλεξάνδρου και Λάσκος στο πλευρό της

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο OPEN το νέο τηλεπαιχνίδι γύρω από το... στιλ με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Υβόννη Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ

Η παρουσιάστρια θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στιλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του. 

Μαρία Μπακοδήμου: Με μαγιό και εκθαμβωτική σιλουέτα στα 55 της

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Γιάννης Λάσκος

Γιάννης Λάσκος

Μαζί της τρία πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος. Ο στόχος τους είναι κοινός: Να εντοπίσουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Σε ποια εκπομπή θα βλέπουμε από τη νέα σεζόν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Τρύφωνας Σαμαράς

Τρύφωνας Σαμαράς

Σε ρόλο κλειδί ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς, που με τις μοναδικές κατευθύνσεις του θα απογειώσει το στιλ των παικτών.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή. 

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται. 

Στο πρώτο επεισόδιο, μια ιστορία που συγκινεί και εμπνέει οδηγεί σε μια εντυπωσιακή αλλαγή λουκ και γίνεται η αφορμή για μια μεγάλη ανανέωση όχι μόνο εμφάνισης, αλλά και διάθεσης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top