Elif: Η Βιλντάν αναγκάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές

Δείτε την αγαπημένη σας σειρά την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

Ο Ταρίκ είναι θυμωμένος με τους πάντες και τα πάντα. Πιστεύει ότι ο Κερέμ θέλει τη θέση του ενώ και η ύπαρξη της Ελίφ είναι ένα ακόμη πρόβλημα.

Μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, που περιμένει να τον δει, η Ράνα, τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματά του προσωρινά.

Η Ρεϊχάν ρωτάει τη Βιλντάν αν άρεσαν στην Ελίφ τα κουλουράκια και εκείνη της λέει ψέματα πως της άρεσαν αλλά της ζητάει να μην της μαγειρέψει κάτι ξανά. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Βιλντάν.

Η Χουμεϊρά τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει και γίνεται έξαλλη. Κάθε μέρα νιώθει πιο δυστυχισμένη γιατί ο Ταρίκ της συμπεριφέρεται απαίσια.

Η Γιλντίζ εξηγεί στη Ρεϊχάν πως η Ματσιντέ δεν ήθελε ποτέ για γαμπρό της τον Ταρίκ και η Χουμεϊρά πάλεψε για να τον επιβάλλει στην οικογένειά της.

Η Ιντζί μιλάει στην Τουλάι για την Ελίφ και εκείνη νιώθει άσχημα. Δεν ξέρει πως να της πει πως από το ατύχημα εκείνη ήταν η μόνη που επέζησε.

Η Παρλά, ο Κερέμ και οι φίλοι τους συζητάνε να οργανώσουν ένα πάρτι στην πισίνα στην έπαυλη της Ματσιντέ. Η Παρλά θυμάται το προηγούμενο πάρτι και σχολιάζει υποτιμητικά το περιστατικό με τη Ρεϊχάν και την τούρτα. Ο Κερέμ εκνευρίζεται από τον τρόπο που μιλάνε για τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχαν τους σερβίρει τσάι και οι φίλοι του Κερέμ ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως η κοπέλα εξακολουθεί να εργάζεται για την οικογένεια.

Ο Κερέμ προφασίζεται πως έχει πονοκέφαλο κι αφήνει μόνους τους φίλους του. Δεν τους μοιάζει καθώς δεν του αρέσει ο υπεροπτικός τρόπος, που μιλάνε και συμπεριφέρονται. Η Παρλά θυμώνει με τον τρόπο, που ο Κερέμ προστατεύει τη Ρεϊχάν.

Η Βιλντάν αναγκάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Της δίνει ρούχα να σιδερώσει και να ράψει. Η Ελίφ πληγώνει το δάχτυλο της με τη βελόνα και θυμάται τις ωραίες μέρες, που έπαιζε με την Ιντζί.

Η Μπιρτσέ ακολουθεί τον Γιουνούς σε όλη την εταιρία. Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να του αποδείξει πόσο σκληρά δουλεύει.

Ο Ταρίκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ράνα.

Η Παρλά μιλάει ξανά στον Κερέμ για τη Ρεϊχάν και εκείνος της λέει πως έπρεπε να της φερθεί πιο ευγενικά στο πάρτι. Η Παρλά δεν καταλαβαίνει γιατί την προστατεύει. Θεωρεί πως η Ρεϊχάν πρέπει να απολυθεί κι ο Κερέμ διαφωνεί μαζί της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top