Elif: Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει το νέο δωμάτιο της Ελίφ

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:30 στο STAR

Η Τζουλιντέ χαίρεται που έχει πάλι την τσάντα και τα χρήματά της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί.

Η Βιλντάν θυμάται τις απειλές του Ταρίκ και αναστατώνεται. Αποφασίζει να φύγει γιατί φοβάται. Αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της και της λέει πως έφερε λίγη σούπα για την Ελίφ, αλλά η Βιλντάν της λέει πως κοιμάται και για άλλη μια φορά της βάζει τις φωνές. 

Στην εταιρία ο Γιουνούς δουλεύει και είναι πάλι νευρικός και σκυθρωπός. Οι γραμματείς τον φοβούνται και μια νέα υπάλληλος, η Μπιρτσέ έρχεται για να εργαστεί στο γραφείο του. Οι γραμματείς τη λυπούνται γιατί εκείνη έρχεται με όρεξη για δουλειά αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει.  

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της Βιλντάν και να της φέρει την Ελίφ. Η πρώτη συνάντηση της Μπιρτσέ με τον Γιουνούς είναι εκρηκτική.

Ο Κερέμ μαθαίνει στη δουλειά πως ο Ταρίκ επιστρέφει την επόμενη μέρα αλλά όταν επιστρέφει σπίτι η Χουμεϊρά του λέει πως ο άντρας της θα επιστρέψει σε δύο μέρες. Ο Κερέμ δε λέει τίποτα.

Η Ρεϊχάν ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ματσιντέ θέλει να δει την Ελίφ κι η Βιλντάν φοβάται πως δε θα μπορέσει να φύγει κρυφά τη νύχτα, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει.  

Ο Ταρίκ έρχεται πιο νωρίς και βλέπει στο σαλόνι, την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί. Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τι να απαντήσει καθώς έχει σοκαριστεί βλέποντας τον Ταρίκ.

Η Ματσιντέ λέει στον Ταρίκ πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν. Έτσι, ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η Ματσιντέ δε γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την Ελίφ, που ψάχνει.

Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιο της και κλειδώνει. Φοβάται την αντίδραση του Ταρίκ. Ο Ταρίκ του ζητάει να του ανοίξει κι όταν εκείνη το κάνει, την αρπάζει από το λαιμό και ζητάει εξηγήσεις για όλα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top