Elif: Η Παρλά βρίσκει το βραχιόλι της Ρεϊχάν στο αυτοκίνητο του Κερέμ

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 17/09 στις 17.30

Ο Κερέμ ενθουσιάζεται με το πρωινό και η Γιλντίζ του λέει πως το ετοίμασε η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ της λέει πως θέλει να γνωρίσει την κοπέλα. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν και η κοπέλα αισθάνεται άβολα. Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ φαίνεται πως δεν τη συμπαθεί ιδιαίτερα αλλά η Χουμεϊρά, η κόρη της, τη συμπαθεί.  Η Ελίφ είναι καλύτερα και η Βιλντάν ανακουφίζεται. Η Ελίφ αναρωτιέται γιατί βρίσκεται σε αυτό το σπίτι. Η Βιλντάν δεν ξέρει την απάντηση. Το μόνο που γνωρίζει είναι οι οδηγίες που της έχει δώσει ο Ταρίκ.  Η Ρεϊχάν συναντάει τη Ματσιντέ και έχουν μια ωραία κουβέντα. Η Ματσιντέ τη συμπαθεί. 

Η Παρλά και η Χουμεϊρά συζητούν για την υψηλή κοινωνία και τους διάσημους και ο Κερέμ βαριέται. Η Παρλά το καταλαβαίνει και του λέει πως θέλει να τον πάει σε ένα νέο μέρος. Ο Κερέμ δέχεται απρόθυμα την πρότασή της. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι για να πάρει τα κλειδιά του και βλέπει τη Ρεϊχάν. Και οι δύο δεν μπορούν να κρύψουν την έκπληξη τους. Ο Κερέμ τη ρωτάει τι κάνει εκεί και βάζει διάφορα με το μυαλό του. Η Παρλά τον φωνάζει για να φύγουν και η κουβέντα του με τη Ρεϊχάν αναβάλλεται.

Η Γιλντίζ δίνει στη Βιλντάν μια λεκάνη με πατάτες για καθάρισμα και εκείνη πηγαίνει στο δωμάτιο της και διατάζει την Ελίφ να το κάνει ώστε να ξεκουραστεί. Η Ίντζι εκφράζει την επιθυμία να δει ξανά τον Γιουσούφ, τη Μελέκ και την Ελίφ. Δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα και ο Βεϊσέλ δεν ξέρει πως να της πει την αλήθεια. Η Τουλάι του λέει πως δεν χρειάζεται να της πουν τα δυσάρεστα νέα αφού δεν θυμάται τίποτα.  Η Ρεϊχάν σκέφτεται να πουλήσει το βραχιόλι της για να βρει χρήματα και να φύγει από την έπαυλη. Όταν το ψάχνει όμως στα πράγματά της δεν το βρίσκει και απογοητεύεται. Η Παρλά βρίσκει το βραχιόλι της Ρεϊχάν στο αυτοκίνητο του Κερέμ. Εκείνος της λέει πως ανήκει στον οδηγό τους. Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ιντζί καθαρίζουν το νέο τους μαγαζί και κάνουν σχέδια για το μέλλον αλλά η σπιτονοικοκυρά τους δημιουργεί προβλήματα και παραπονιέται για ό,τι και αν κάνουν. Ο Κερέμ πηγαίνει στα γραφεία της οικογενειακής επιχείρησης. Όλοι εκεί δείχνουν να τον συμπαθούν και επισκέπτεται τον φίλο του, τον Γιουνούς…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top