Δείτε την παίκτρια που από το GNTM βρέθηκε στο «The Bachelor»

Μελαχρινή, καλλονή κι αποφασισμένη να βρει τον έρωτα!

Μια γνώριμή μας από το Greece’s Next Top Model φαίνεται ότι έβαλε στόχο να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, στο «The Bachelor»

Ο λόγος για την Αναστασία, που τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM, ωστόσο... κόπηκε από την επιτροπή.

Πρεμιέρα για το «The Bachelor» -  Έτσι συστήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Η 26χρονη -πλέον- Σία με μαζεμένα τα μαλλιά και μια εντυπωσιακή, σέξι τουαλέτα έκλεψε τις εντυπώσεις του πρώτου Έλληνα bachelor.

Σία GNTM

«Είμαι η Σία, είμαι 26 ετών, κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη και μένω τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει βρεφοκομία και ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα άτομα που αγαπάω, καλώ στο σπίτι συνέχεια τους φίλους και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σία στο εισαγωγικό της απόσπασμα. «Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα. Στα επόμενα τρία, τέσσερα χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά» είπε στο βιντεάκι της. «Αν ο Bachelor θέλει κορίτσι για σπίτι, νομίζω πως με βρήκε» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη.

GNTM 3: Οι auditions συνεχίζονται - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Θυμίζουμε ότι το 2018, η Σία εμφανίστηκε στην κριτική επιτροπή του GNTM και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της.

Σία The Bachelor

Περπάτησε με μαγιό, πόζαρε στους κριτές, ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπαν τα δύο πρώτα «όχι».

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην διορθωμένη μύτη και τα χείλη της, κάτι που την είχε εκνευρίσει ιδιαίτερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top