Έριξε αυλαία η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Πώς αποχαιρέτησε για καλοκαίρι το τηλεοπτικό κοινό

Έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και αποκάλυψε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν του χρόνου από την εκπομπή.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς γι΄ αυτό το ωραίο που έχουμε χτίσει μέσα στα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά εμείς σε συνδυασμό με εσάς», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «Η φετινή σεζόν δεν ήταν εύκολη για κανέναν από εμάς. Και δεν εννοώ μόνο τον κορονοϊό. Οι Έλληνες βγήκαμε από μια παρατεταμένη περίοδο κρίσης με άλλα όνειρα. Ελπίζαμε ότι φέτος θα ανοίξουν οι δουλειές, θα είναι πιο ευτυχισμένη η χρονιά χωρίς προβλήματα, χωρίς έγνοιες. Και ήρθε ο κορωνοϊός και μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και αποκάλυψε πως του χρόνου μαζί της θα είναι φυσικά ο Δήμος Βερύκιος, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς. 

Ακόμα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον Χάρη Χριστόπουλο για το αν θα μπορέσει να συνεχιστεί η συνεργασία τους και του χρόνου! Πίσω από τις κάμερες θα παραμένει και η Μαίρη Παλιαλέξη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top