Stars System: Πώς θα είναι η όψη των πλανητών το υπόλοιπο καλοκαίρι;

Η Άση Μπήλιου δίνει τις απαιτητικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Η Άση Μπήλιου κλείνει τη φετινή σεζόν για το «Stars System» με προβλέψεις για όλο το καλοκαίρι, δίνοντας έναν «οδηγό» με τις θετικές και τις απαιτητικές ημερομηνίες Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, αναλυτικά για κάθε ζώδιο.

Απαλλαγμένοι από εκλείψεις και τις ανάδρομες πορείες του Ερμή και της Αφροδίτης, το υπόλοιπο του καλοκαιριού αποτελεί μια αναγκαία «ανάσα» πριν από το απαιτητικό φθινόπωρο!

Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα φέρει πιο ξεκάθαρες συνθήκες στην επικοινωνία, αλλά επειδή σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου θα βρίσκεται πολύ κοντά σε τετράγωνο με τον Άρη χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, στον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων αλλά και στα ξεσπάσματα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε όλοι στις 27/7, καθώς είναι μια δύσκολη ημερομηνία.

Η Νέα Σελήνη στις 20/7 στον Καρκίνο θα κλείσει ένα δύσκολο διάστημα, το οποίο ξεκίνησε με τις εκλείψεις του Ιουνίου και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, μετά τις 9/9 προσπαθήστε να μην πάρετε κάποιο ρίσκο! Η Αφροδίτη, μετά το μεγάλο ταξίδι της στους Διδύμους, θα περάσει στις 6/8 στον Καρκίνο, κάνοντας τον Αύγουστο πιο ξεκούραστο και γλυκό μήνα για διακοπές.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top