Μαμά Βαρθαλίτη: «Πιστεύω ότι ο Σταύρος θα ντυθεί γαμπρός»

Όσα είπε η μητέρα του νικητή του MasterChef στους «Κου Κου»

Η μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη, Πόπη Παλαιολόγου, από τη στιγμή που ο γιος της αναδείχτηκε ο επόμενος Έλληνας MasterChef δε σταματά να δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Ισίδωρος Φύκαρης τη συνάντησε στο ζαχαροπλαστείο που εργάζεται και μίλησε για την επόμενη ημέρα από τη νίκη του Σταύρου.

Μαμά Σταύρου Βαρθαλίτη

Η συγκίνηση της μητέρας του Βαρθαλίτη - Όλα όσα έγιναν στο σπίτι του

«Όλος ο κόσμος μου δίνει συγχαρητήρια για τη νίκη του Σταύρου και αυτό που με ενθουσιάζει είναι το γεγονός ότι με συγχαίρουν για το ήθος του», είπε συγκινημένη η κ. Πόπη και συνέχισε: «Για 2-3 μέρες δεν προλάβαινα να απαντήσω στα τηλεφωνήματα. Μιλούσα μέχρι τις 22.00 -23.00 το βράδυ».

Σταύρος Βαρθαλίτης: Απάντησε στα πικρόχολα tweets μαζί με τη μαμά του!

Η υπερήφανη μαμά άδραξε την ευκαιρία να σχολιάσει κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι «μαμάκιας». «Οι άνθρωποι που είναι λιγότερο καλοπροαίρετοι νομίζουν ότι η καλή σχέση μαμάς  - γιου. Σημαίνει ότι είναι μαμάκιας. Αυτό δεν ισχύει. Είμαι φίλη του και μαμά του».

Σήφης Βαρθαλίτης: Δείτε για πρώτη φορά τον πανύψηλο αδερφό του Σταύρου

Όπως κάθε μαμά έτσι και η κ. Πόπη θέλει να δει τον γιο της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνει τη δική του οικογένεια. «Δεν ανακατεύομαι ούτε στα επαγγελματικά του αλλά ούτε και στα προσωπικά του. Πιστεύω ότι ο Σταύρος θα ντυθεί γαμπρός. Του αρέσει η οικογένεια, η αγάπη και η θαλπωρή. Τον έχω ονειρευτεί παντρεμένο με παιδιά να τα αγαπάει και να τα προσέχει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top