Η συγκίνηση της μητέρας του Βαρθαλίτη - Όλα όσα έγιναν στο σπίτι του

Η οικογένεια του νικητή του MasterChef παρακολούθησε τον τελικό

Την ώρα που παιζόταν ο μεγάλος τελικός του MasterChef 4, η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο δημοσιογράφος Σταύρος Νικολάου, βρέθηκαν στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλίτη, όπου εκεί βρισκόταν όλη του η οικογένεια για να τον παρακολουθήσει από την τηλεόραση!

Σταύρος Βαρθαλίτης: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef

Η μητέρα του μεγάλου νικητή του MasterChef, Πόπη Παλαιολόγου, πολύ περήφανη για το παιδί της, μίλησε για όλα: «Μου άρεσε πάρα πολύ που είδα το παιδί μου στην τηλεόραση και ήταν και πολύ όμορφος! Τα γυαλιά που φοράει μου φαίνονται τέλεια». 

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4

«Έχω γνωρίσει μία, δυο κοπέλες αλλά εγώ όλες τις βλέπω καλές» είπε για τα κορίτσια του Σταύρου. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, την είχαν πειράξει αρκετά σχόλια που είχε ακούσει για τον γιο της και συγκεκριμένα, ανέφερε: 

Ένα από αυτά ήταν ότι είχαν πει ότι ο Σταύρος είχε σχέση με τη Μάρλεν. Ήξερα ότι δεν ισχύει.

Να σημειωθεί, ότι λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στον τελικό δεν επιτρεπόταν να είναι και οι συγγενείς των παικτών, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές. Έτσι, οι φίλοι και οι συγγενείς του Σταύρου και του Σταυρή, παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό από το σπίτι. 

Ο επόμενος Έλληνας MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η μητέρα του Σταύρου όταν άκουσε το όνομα του παιδιού της, ξέσπασε σε κλάματα. 

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top