MasterChef- Μαρία: «Η συμπεριφορά μου ήταν λάθος. Έδειχνα έπαρση»

«O Δημήτρης είπε πως μόνο θετικά τον επηρέαζα»

Η Μαρία Μπέη έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, μιας και αποχώρησε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Εκτός MasterChef και η Μαρία - Η πρόταση που της έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης

Η νεαρή μαγείρισσα ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του διαγωνισμού, αφού από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι απασχόλησε τα ΜΜΕ με τον χαρακτήρα της, αλλά και με τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Το πρωί της Τρίτης, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έκανε έναν μικρό απολογισμό όλων αυτών που βίωσε το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι.

Μαρία Μπέη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το MasterChef!

«Μπαίνοντας στο MasterChef  δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στους τρεις καλύτερους. Κάτι άλλο που δεν περίμενα ήταν να μου κάνει επαγγελματική πρόταση ο Πάνος Ιωαννίδης. Γενικά, πιστεύω πάρα πολύ στον εαυτό μου. Νομίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λίγο λάθος, γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση. Κάπου το έχανα στη συμπεριφορά. Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, το είδα και εγώ η ίδια, υπήρχαν στιγμές που έλεγα: Μαρία μην πεις άλλα σε παρακαλώ… Απλά ήμουν πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις μου, έπρεπε να το πάρω πιο χαλαρά. Το έχασα από τη στιγμή που μπήκαν οι παίκτες. Δε μου άρεσε αυτό το γεγονός. Οι χαμένοι ποτέ δε γίνονται νικητές.», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

Στη συνέχεια, δε δίστασε να κάνει την αυτοκριτική της σημειώνοντας: «Δε μου άρεσε να ακούω τον εαυτό μου να λέει συνέχεια «εγώ». Νόμιζα ότι τα έλεγα στον καθρέφτη μου. Μάλλον είχα μπερδέψει τον καθρέφτη με την κάμερα».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Ποιο ήταν όμως το πρώτο πράγμα που της έκανε εντύπωση όταν βγήκε από το MasterChef και άρχισε να βλέπει τα επεισόδια από τον καναπέ του σπιτιού της; «Βλέποντας τα επεισόδια δεν ήξερα ότι οι συμπαίκτες μου έλεγαν πίσω για τη βοήθεια που μου έδινε ο Δημήτρης. Κανένας ποτέ μπροστά μου δεν ήρθε να μου που ότι σε βοηθάει ο Δημήτρης. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να ακούω τέτοια πράγματα, είπε και συμπλήρωσε: «Δε θα έκανα ποτέ παρέα με τον Γιώργο γιατί έβλεπα ότι ήταν υπερβολικά καλός μπροστά στις κάμερες και όταν έκλειναν ήταν κάποιος άλλος».

Οι δηλώσεις για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο

Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Μαρία κατάφερε να επηρεάσει τον Δημήτρη Μπέλλο και σε ότι αφορά την απόδοσή του στο παιχνίδι, αλλά και σε ότι είχε να κάνει με τη συμπεριφορά του.

MasterChef - Δημήτρης: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Μαρία!

Η Μαρία Μπέη απάντησε σε αυτά τα σχόλια εξηγώντας: «O Δημήτρης είπε πως μόνο θετικά τον επηρέαζα. Μου έδωσε πάρα πολύ βοήθεια και τον ευχαριστώ πολύ. Και ψυχολογικό στήριγμα ήταν. Παντόφλα δεν έπεσε ποτέ. Ο Δημήτρης μπροστά στις κάμερες έλεγε “μίλα, μίλα” και όταν πηγαίναμε σπίτι άρχιζε, Η σχέση μας μαζί με τον Δημήτρη βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια δεν ήταν αυτό που πραγματικά φαινόταν. Δεν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο. Δε θα με άντεχε. Έχουμε δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη γιατί τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού. Προς το παρόν μένουμε Αθήνα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top