MasterChef - Μπέλλος: «Ο Ηλίας δεν άξιζε για κάτι παραπάνω»

MasterChef- Διονύσιος: Τι είπε για τη σχέση του Μπέλλου και της Μαρίας

 Ο Διονύσιος Πρώιος και ο Δημήτρης Μπέλλος έφτασαν στην πηγή αλλά δεν κατάφεραν να πιουν νερό, αφού αποχώρησαν μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4.

MasterChef-Διονύσης: Ποιος παίκτης του θυμίζει τον αδικοχαμένο γιο του;

Οι πρώην παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής απάντησαν στα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκαν από τους χρήστες του Twitter. Αρχικά, ο Διονύσιος παραδέχτηκε πως τον βοήθησε ο Γιώργος σε μία από τις δοκιμασίες, αλλά δεν του βγήκε σε καλό, αφού απέσπασε κακές κριτικές και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω δε θα άκουγε τον εξώστη.

Σε ότι αφορά τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία και αν αυτή είναι πραγματική δήλωσε: «Ο Μπέλλος είναι κυνηγός. Στο σπίτι είχε βρει έναν στόχο και τον κυνήγησε. Η Ντέμη βοήθησε πολύ σε αυτό. Κάποια στιγμή ο Δημήτρης κουράστηκε γιατί η Μαρία δεν του έδινε χώρο».
Ο Διονύσιος δέχτηκε μία ερώτηση που αφορούσε την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν αν είδε ερωτικά κάποια γυναίκα ερωτικά μέσα στο MasterChef.

«Ναι είδα κάποιες γυναίκες ερωτικά στο MasterChef, αλλά δεν ήταν διαγωνιζόμενες – μαγείρισσες. Ήταν στο πλατό του παιχνιδιού», απάντησε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef


Δημήτρης Μπέλλος: «Ο Ηλίας δεν άξιζε για κάτι παραπάνω. Είχε 17.000 προσπάθειες και απέτυχε»

Ο Δημήτρης Μπέλλος είπε πως αν κάποια στιγμή του δινόταν η ευκαιρία να ανοίξει εστιατόριο δε θα συνεργαζόταν με τον Ηλία, τη Μάρλεν και τον Γιώργο γιατί όπως είπε δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη.

MasterChef 4 - Mπέλλος: «Αυτά για μένα είναι βλακείες, είναι άδικο»

Μάλιστα, έριξε τα «βέλη» του στον Ηλία, με αφορμή ένα σχόλιο στο twitter που έλεγε ότι ο Ηλίας θα έτριβε τα χέρια του όταν είδε ότι έφυγε από το MasterChef.

MasterChef Γιώργος: «Ό,τι κι αν λέει για μένα ο Μπέλλος, είναι καλό παιδί!»

«Ο Ηλίας δεν άξιζε για κάτι παραπάνω. Είχε 17.000 προσπάθειες και απέτυχε. Και καλός μάγειρας να ήταν δε θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να τον εμπιστευθώ», σχολίασε.

Κλείνοντας, μίλησε και για την τεράστια έπαρση της Μαρίας. «Από τη μία πλευρά το αξίζει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι ταπεινός. Άσε τους άλλους να σου πουν αν το αξίζεις. Μικρή είναι θα μάθει. Θα μεγαλώσει και θα στρώσει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top