MasterChef-Διονύσης: Ποιος παίκτης του θυμίζει τον αδικοχαμένο γιο του;

«Μάγειρας, μορφονιός... Είχε πολλά κοινά!»

Καλεσμένος στους «Κου Κου« ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Διονύσης από το MasterChef

Ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης μίλησε για την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά και την πολυτάραχη σχέση του με τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον οποίο παρομοίασε με τον γιο του. Μάλιστα, ο 55χρονος άντρας αποκάλυψε γιατί κατά καιρούς τον αποκαλούσε «καραγκιόζη».

Διονύσης - MasterChef 4: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

«Ο Ηρακλής είχε χάσει τον πατέρα του, εγώ είχα χάσει τον γιο μου. Είχαμε μια σχέση παράξενη. Αλλά ο Γιώργος ήταν αυτός που πιο πολύ έμοιαζε με τον γιο μου. Μάγειρας, μορφονιός... Είχε πολλά κοινά με τον γιο μου. Οπότε ήταν ένα παιδί που το είχα και πολύ κοντά και πολύ μακριά. Δεν ήθελα να μιλήσει πολύ και να εκτεθεί. Μίλαγε πολύ. Η Κατερίνα και ο Γιώργος μίλαγαν πολύ. Ο Γιώργος με τρέλανε ένα βράδυ για το που θα δώσει την κάρτα. Του είπα να με αφήσει ήσυχο. Είχαν φύγει όλοι οι φίλοι του και ο μόνος που του είχε μείνει ήμουν εγώ. Τα είχε οργανώσει όλα και μετά έσωσε τη Μαρία. Αυτή που όλη μέρα έβριζε. Με τσάντισε» είπε αρχικά.

MasterChef: Αποχώρησε ο Διονύσης!

«Ο Γιώργος αλλάζει κάθε δύο λεπτά άποψη. Μια σου λέει κάτι και μετά κάτι άλλο. Τον είπα καραγκιόζη γιατί δε μου αρέσει να λέω την άλλη λέξη που λένε συνεχώς. Έχουμε καλή σχέση με τον Γιώργο. Μετά αγκαλιαστήκαμε. Ο πατέρας σου δε σου βάζει χέρι; Αυτό σημαίνει πως δε σε αγαπάει;» εξήγησε ο Διονύσης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top