Διονύσης - MasterChef 4: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

«... ήρθε η ώρα να αποχωρήσω»

Δύο ήταν οι αποχωρήσεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef και η πόρτα του διαγωνισμού έκλεισε οριστικά για τη Μάρλεν και τον Διονύση. 

MasterChef: Αποχώρησε ο Διονύσης!

MasterChef: Η Μάρλεν αποχώρησε!

Ο 55χρονος μάγειρας που δεν κατάφερε να μπει στην τελική εξάδα του διαγωνισμού μαγειρικής, ήταν και θα είναι ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες που πέρασαν από το πλατό του MasterChef.

MasterChef: 3, 2, 1... Η μάχη για την τελική τετράδα ξεκινά!

Λίγη ώρα μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου με την αποχώρησή του, ο Διονύσης Πρώιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram,  ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του έδειξαν.

«Mετά από 5 μήνες στο masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του masterchefgr στο starchannel. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξή σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου. RESPECT @starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε Αγάπη και θα πάρετε αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mετά από 5 μήνες στο #masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του #masterchefgr στο #starchannel Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου: @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos RESPECT @starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα 🙏🏻 @masterchefgr 🙏🏻❣️🙏🏻 Βάλτε Αγάπη ❣️❣️❣️ και θα πάρετε αγάπη ❣️❣️❣️ #ΒαλεΑγαπη #ValeAgapi #dionysiosproios #dpr

A post shared by Dionysios Dio Proios Rallatos (@dionysios_proios_official) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top