MasterChef Γιώργος: «Ό,τι κι αν λέει για μένα ο Μπέλλος, είναι καλό παιδί!»

Έτσι κλιμακώθηκε η κόντρα του με την Κατερίνα

Μετά τη δεύτερη αποχώρησή του στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Γιώργος από το MasterChef  μίλησε μέσω skype στους «Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης.

Ο νεαρός σεφ αρχικά αναφέρθηκε στην πρόταση που γάμου που έκανε στην καλή του, τη Λότους: «Είναι η γυναίκα που θέλω δίπλα μου για πάντα. Η πρόταση γάμου έγινε στα γενέθλιά της. 19 Απριλίου τη γνώρισα πέρυσι στα γενέθλιά μου οπότε φέτος της έκανα εγώ το δώρο» είπε.

Γιώργος Λασκαρίδης: Δεν κέρδισε το MasterChef, αλλά η πρόταση γάμου έγινε!

Φυσικά, στη συνέχεια μίλησε και για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής. «Το είχα στην άκρη του μυαλού μου γιατί έσκασε όλο αυτό με τον κορονοϊό και μας ειδοποίησαν ότι έπρεπε να τελειώσουμε τα επεισόδια γρήγορα κι εγώ εκείνη τη στιγμή μιλούσα με τη Λότους που ήταν Αφρική και ήδη είχε χάσει το εισιτήριο επιστροφή της για Ολλανδία οπότε η τελευταία μου λύση ήταν να φύγω πριν γίνει lockdown στην Ελλάδα. Γι' αυτό δεν ήμουν συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Άλλα ήθελα να κάνω κι άλλα έκανα, με αποτέλεσμα να μην κάνω τα πιάτα που συνηθίζω να κάνω» δήλωσε.

Δε γινόταν η Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης να μην τον ρωτήσουν για τη σχέση του με διάφορους από τους συμπαίκτες του, ξεκινώντας από τον Δημήτρη και φτάνοντας μέχρι την πολυσυζητημένη κόντρα του με την Κατερίνα Λένη. «Ο Μπέλλος είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και πολύ καλό παιδί άσχετα από αυτά που λέει για εμένα από όσα έχω δει από τα επεισόδια που λέει ατάκες εναντίον μου» απάντησε για τον Μπέλλο.

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γιώργου στους «Κου Κου»

«Περίμενα ότι δε με συμπαθούσε η Κατερίνα, αλλά υπήρχαν άτομα εδώ μέσα που δε συμπαθούσε πολύ παραπάνω, όπως η Ντέμη που μάλωναν όπως ο σκύλος με τη γάτα, απλά επέλεξε εμένα σαν στόχο» σχολίασε αρχικά.

MasterChef: Ο Γιώργος αποχώρησε μετά το Mystery Box!

«Είχαμε τρεις στιγμές που τσακωθήκαμε. Η πρώτη στην πρώτη ψηφοφορία, μέσα στο σπίτι είχαμε μία διαφωνία κι εξοργίστηκε και μου έλεγε "θα σε πετάξω έξω" και η τρίτη όταν μαλώσαμε στο συμβούλιο που της έκανα τη χειρονομία» συμπλήρωσε.

«Οι καλές στιγμές ήταν ότι όταν της έβαλα την ποδιά στην πρώτη της αποχώρηση ήταν πολύ στενοχωρημένη γιατί δε μιλούσε με τα παιδιά, ήταν απομονωμένη κι εγώ της είπα ότι όλα καλά μαζί μας κι ότι δεν κρατάω καμία κακία. Η δεύτερη στιγμή ήταν όταν με κούρεψε μέσα στο σπίτι και η τρίτη ήταν λίγο πριν φύγω και ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και ήρθε και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε και μου είπε να πάρω τα πάνω μου, να μην τα παρατήσω» είπε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top