Γιώργος Λασκαρίδης: Δεν κέρδισε το MasterChef, αλλά η πρόταση γάμου έγινε!

Το είπε και το έκανε!

Η 2η και τελευταία αποχώρηση του Γιώργου από το MasterChef 4

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό του διαγωνισμού, ο Γιώργος Λασκαρίδης είχε πει ότι αν κερδίσει το MasterChef 4 θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Λότους.

Γιώργος - MasterChef: Αυτό είναι το πανέμορφο κορίτσι του που όλο αναφέρει

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ωστόσο, ο Γιώργος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τον Mystery Box και το «όνειρο» του MasterChef τελείωσε οριστικά για εκείνον. Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έμεινε εκτός διαγωνισμού.

MasterChef: Ο Γιώργος αποχώρησε μετά το Mystery Box!

MasterChef - Γιώργος: Η φωτογραφία που ανέβασε με το κορίτσι του!

Φαίνεται όμως πως τελικά όποιος δεν κερδίζει στο MasterChef, κερδίζει στην… αγάπη! Με μία του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο γοητευτικός chef αποκάλυψε στους followers του ότι έκανε την πολυσυζητημένη πρόταση γάμου στη Λότους και εκείνη είπε το «ναι»!

 

 

«Όταν καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο, που να τον αγκαλιάζεις σφιχτά ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι, μην έχεις αμφιβολίες αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. Εγώ βρήκα τον άνθρωπο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας.
She said yes. @lotusvrijma», έγραψε χαρακτηριστικά ο ερωτευμένος Γιώργος και ανυπομονούμε να δούμε τον γάμο τους στα social media!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top