MasterChef - Γιώργος: Η φωτογραφία που ανέβασε με το κορίτσι του!

Ο παίκτης που αποχώρησε απ' τον διαγωνισμό μαγειρικής είναι full in love

Η αποχώρηση του Γιώργου από το MasterChef

Λίγες ώρες μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του MasterChef, όπου είδαμε την αποχώρησή του, ο Γιώργος Λασκαρίδης εκτός από την πρώτη του ανάρτηση , όπου μίλησε για την εμπειρία του και τα συγκινητικά μηνύματα που έλαβε, θέλησε να κάνει ακόμα ένα post.

MasterChef: Τα πρώτα λόγια του Γιώργου μετά την αποχώρηση

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κοπέλα του, Λότους, και στη λεζάντα την ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή της όλο αυτόν τον καιρό.

Γιώργος - MasterChef: Αυτό είναι το πανέμορφο κορίτσι του που όλο αναφέρει

«Ένα πράγμα που έμαθα από το να μένω σε ένα σπίτι έγκλειστος χωρίς καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάω, είναι πως τα απλά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που έχουν σημασία. Ένα χαμόγελο, ένα καλημέρα, ένα φιλί. Πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε την σημασία τους μέχρι να φανεί η απουσία τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους μου και φυσικά την αγάπη της ζωής μου Lotus, για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα πράγμα που έμαθα από το να μένω σε ένα σπίτι έγκλειστος χωρίς καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάω, είναι πως τα απλά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που έχουν σημασία. Ένα χαμόγελο, ένα καλημέρα, ένα φιλί. Πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε την σημασία τους μέχρι να φανεί η απουσία τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους μου και φυσικά την αγάπη της ζωής μου Lotus, για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό. ————————————————————————- . . . . #love #simplethingsinlife #appreciation #appreciatethelittlethings #family #friendship #showlove

A post shared by Giorgos Laskaridis (@giorgoslaskaridis_) on

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top