Γιώργος - MasterChef: Αυτό είναι το πανέμορφο κορίτσι του που όλο αναφέρει

Το love story τους

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο MasterChef 4 ο Γιώργος Λασκαρίδης, είπε ότι αν καταφέρει να κερδίσει τον διαγωνισμό, θα ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο!

Το love story του Γιώργου και της Λότους ξεκίνησε από την Ολλανδία, εκεί όπου ο επίδοξος Έλληνας MasterChef 2020 αναζητούσε ένα καλύτερο μέλλον.

MasterChef 4 - Γιώργος: Το τρυφερό γράμμα που έλαβε από την κοπέλα του

Εμείς ψάξαμε στα social το κορίτσι για το οποίο μιλά συνέχεια στον μαγειρικό διαγωνισμό ο Γιώργος και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, καθώς πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα με υπέροχο σώμα και στιλ!

 

 

 

 

 

Οι δύο τους είναι πολύ ταιριαστοί και ο έρωτάς τους είναι αμοιβαίος, αφού και η Λότους είναι πολύ περήφανη για τον αγαπημένο της και δε σταματά να ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες μαζί του και να γράφει πόσο της λείπει τώρα που βρίσκεται μέσα στον διαγωνισμό.

«Νομίζω ότι σε μία σχέση αν κάποιος λέει ότι θα σε παντρευτεί, είναι σίγουρος γιατί ο γάμος είναι το ανώτατο σκαλί σε μια σχέση. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή. Πιστεύω θα κερδίσει. Έχει πολλές πιθανότητες. Είναι πολύ καλός. Φυσικά μου λείπει. Πάντα μου λείπει.

Πάντα λείπουμε ο ένας στον άλλον όταν δεν είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί σχεδόν έναν χρόνο. Ακόμα είμαστε φρέσκοι. Τον γνώρισα στα γενέθλιά του και το απόγευμα πήγα σε ένα πάρτι και τον κάλεσα. Του είπα “Τι θα κάνει στα γενέθλιά σου; Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου στο πάρτι”. Ήρθε στο πάρτι και από εκείνη τη στιγμή και μετά, είμαστε μαζί. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά», είχε πει μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top