LIFE IS A BEACH: Πρεμιέρα το Σάββατο στο Star στις 14:00!

Η αποστολή φέτος είναι στην Ισπανία και την Πορτογαλία

Η ταξιδιωτική εκπομπή «LIFE IS A BEACH» με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά έρχεται στο Star και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Μαΐου στις 14:00!

Δείτε την περσινή αποστολή της ομάδας του Life is a Beach στο Μεξικό (κάνοντας scroll down θα βρεις όλα τα επεισόδια)

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες; 

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε! 

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές. 

Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς

Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης

Μουσική: MD RECORDING STUDIOS - AND.ID

Περίληψη επεισοδίου 1 

Μινόρκα και Μαγιόρκα, από τα πιο γνωστά νησιά της εξωτικής Μεσογείου, είναι οι πρώτοι σταθμοί της ομάδας του “Life is a beach” για το Mission Spain- Portugal. Καθόλου άσχημα για αρχή! 

Ξεκινάμε από Μαγιόρκα (το μεγάλο νησί) και την παραλία Κάλα Πι. Ωραίο τοπίο, κατάβαση με σκάλες, ήρεμα και ωραία. Από τα ανατολικά του νησιού συνεχίζουμε  προς τη Δύση, με επιδέξια βουτιά από τον Άλεξ και δυναμικό come back στα στιχάκια.

Αλλάζουμε εντελώς σκηνικό με την πρωτεύουσα του νησιού της Μαγιόρκα, Πάλμα και τη μοναδική γραφικότητά της, με την επιβλητική ατμόσφαιρα και τη γοτθική αρχιτεκτονική. 

Ξεκούραση και επίσκεψη στην παραλία Κάλα Αγκούγια, όπου ο Λόκε αναστατώνεται από τις πολύχρωμες ομπρέλες, τα φλούο στρώματα θαλάσσης, την πολυκοσμία και τις καντίνες. Με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά, όμως, η παρέα “λυγίζει” και προτείνει μια τουριστική παραλία, όπως αυτή. 

Πάμε Δυτικά της Μαγιόρκα, σε παραλίες που μπαίνουν στο top 5 των προτιμήσεων παγκοσμίως, με φιλόξενα νερά και επιβλητικούς βράχους, που βρέχονται από καταρράκτες. Ακολουθεί η αναζήτηση της ιδανικότερης παραλίας για ηλιοβασίλεμα και της απαραίτητης διανυκτέρευσης με τη συνδρομή των ντόπιων. Η άφιξη σε παραλία ανατολικά του νησιού, λίγο πριν τη δύση του ηλίου, χαρίζει στην ομάδα του “Life is a beach” μια υπέροχη “λαδιά” και την καλύτερη χρωματική παλέτα για να απολαύσει.

Με την επιθυμία για βουτιά, όπως πάντα στα ύψη, πάμε Μινόρκα! Απέραντες παραλίες, χωρίς πολύ κόσμο, με εκπληκτικό φόντο και ονειρικές ανατολές. Επιστροφή σε αστικά τοπία, με επίσκεψη στην πόλη Μάο, πρωτεύουσα του νησιού και όπως λέγεται «γενέτειρα της μαγιονέζας», χτισμένη πάνω σε βράχια, που διαθέτει, εκτός άλλων, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια!

Μετά την ανασυγκρότηση δυνάμεων και την περιήγηση στην πόλη, έρχεται η βουτιά στην καλύτερη παραλία του νησιού. Πού αλλού; Το νησί μαγεύει με τη φυσική ομορφιά, τα καταγάλανα νερά και την “πουδραριστή” άμμο. Το απόλυτο της παραλίας δίνει τη σκυτάλη στο αβέβαιο και η ομάδα μαζεύει ό,τι ενέργεια έχει απομείνει και ψάχνει το επόμενο spot για διανυκτέρευση.

Τελικά, Μινόρκα ή Μαγιόρκα;

*** Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν την εμφάνιση του COVID-19***

Μη χάνετε επεισόδιο!

Την εκπομπή θα μπορείτε να δείτε live το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στους τηλεοπτικούς σας δέκτες και μέσω live streaming.

Ενώ τα επεισόδια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και on demand μετά την προβολή τους στην τηλεόραση του Star 

Δείτε όλες τις εκπομπές «LIFE IS A BEACH»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top