MasterChef-Μαρία για Γιώργο:Να πέσει η μάσκα και να αποκαλυφθεί ποιος είναι

Γιώργος: «Ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας»

«Εκρηκτικό» αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο (18/05) του MasterChef. Οι επίδοξοι σεφ θα ψηφίσουν τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση και όπως είναι φυσικό αυτό είναι το θέμα συζήτησης στο σπίτι.

MasterChef 4: Όλοι εναντίον όλων - Για έναν το μαγειρικό «ταξίδι» τελειώνει

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είδαμε τους περισσότερους παίκτες να μιλούν για τον Δημήτρη Μπέλλο κατηγορώντας τον ότι ασχολείται πολύ με την αγαπημένη του Μαρία και γενικότερα ότι τον επηρεάζει.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία δηλώνει on camera: «Το μόνο που θέλω να ακούσω είναι τα λόγια του Γιώργου όταν θα λέει: «Θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας». Μόνο αυτό. Θέλω ότι έχει ειπωθεί γι’ αυτόν από το στόμα μου αλλά και από άλλους παίκτες ότι είναι κακός, ότι σκέπτεται μόνο τον εαυτό του, και άλλα τέτοια να επιβεβαιωθούν. Να πέσει η μάσκα και να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι. Το παίζει καλός, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί».

MasterChef - Μαρία για Μπέλλο: «Πέρασε το δικό μου πάλι & είναι όλα καλά!»

Λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία, ο Γιώργος έχει μια private συζήτηση με τον Διονύση όπου τον ακούμε να λέει: «Με ενοχλεί που οι τρεις κοπέλες, η Μαρία, η Ντέμη και ο Μπέλλος, βάζω και τον Μπέλλο μέσα γιατί είναι πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας φτιάχνουν μια ομάδα. Ο Μπέλλος είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες εδώ μέσα. Για ποιο λόγο δεν παίζεις μαγειρικά; Έχει ερωτευθεί; Δε θα αφήσω ένα 20χρονο να τα κάνει όλα… χάλια στο MasterChef».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top