Ξέσπασε ο Βαλάντης στο J2US: «Έπρεπε να φύγουν άλλοι πριν από εμάς»

«Κάποιοι στην κριτική επιτροπή δεν έχουν πτυχίο»

Πικραμένος ήταν ο Βαλάντης χθες μετά την ανακοίνωση ότι αυτός και η Νικολέττα Καρρά αποχωρούν από το J2US

J2US: «Γυάλισε» το μάτι της Άσπας Τσίνα – Διαφωνία με Βανδή και… Κάβουρα

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» δεν έκρυψε την πίκρα του για το αποτέλεσμα και τα έβαλε με την κριτική επιτροπή για όσα είπαν σε εκείνον και την παρτενέρ του μετά το τραγούδι τους. 

«Για εμάς ήταν πολύ ωραίο, πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά, αλλά με την ίδια βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά έχουν βγει κάποια συμπεράσματα. Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό, δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, αλλά για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ χειρότεροι άνθρωποι για να φύγουν», είπε αρχικά ο Βαλάντης και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο έντονη:

Η απάντηση της Σπυροπούλου στην Παππά για τον χαρακτηρισμό «αφελής»!

«Τις τύψεις ας τις έχουν αυτοί που επέλεξαν να αποχωρήσει η Νικολέττα. Ο κόσμος θα το κρίνει, δεν θα το αφήσει έτσι. Τα σχόλια των κριτών ήταν αόριστα, όπως κάθε φορά. Αστάθειες είχαν όλοι, είμαι μουσικός 23 χρόνια, και με πτυχίο, ενώ κάποιοι που κρίνουν δεν έχουν πτυχίο. Εγώ που μπορώ και καταλαβαίνω, πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν φύγει άλλοι πριν από εμάς. Υπήρχαν και καλά ζευγάρια σήμερα, αλλά υπήρχαν και κακά».

Ο τραγουδιστής μίλησε μάλιστα και εκ μέρους της Νικολέττας Καρρά, λέγοντας πως η ίδια δε θέλει να μιλήσει γιατί είναι πολύ στεναχωρημένη με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top