Ηλίας - MasterChef: «Η Κατερίνα θολώνει και δεν ξέρει τι λέει»

«Δεν περίμενα να αποχωρήσω», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι

Ο Κώστας Νταλιάνης και ο Ηλίας Κιαζόλι φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο σπίτι. Τελικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Ηλίας, ο οποίος αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 4: Η αποχώρηση που δεν περίμεναν ούτε οι κριτές!

Ο πρώην παίκτης σχολίασε όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (06/04) μιλώντας μέσω Skype, το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Δεν περίμενα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέσα στο παιχνίδι δε μετράει τόσο πολύ το πόσο καλός είσαι. Σε κυριεύει το άγχος».

Άραγε πίστευε πως εκείνος, ο Γιώργος και ο Κώστας ήταν οι καλύτεροι μέσα στον διαγωνισμό; «Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Σίγουρα εγώ, ο Κώστας και ο Γιώργος δεν ήμασταν οι καλύτεροι στο MasterChef. Εγώ εκείνη τη στιγμή πίστευα αυτό το πράγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι καλά», ήταν η απάντηση του Ηλία.

Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η στάση της Κατερίνας τη στιγμή που βρισκόταν στον εξώστη και προσπαθούσε να τον εμψυχώσει, παρόλο που οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά μέσα στο MasterChef.

«Η Κατερίνα είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Ο καθένας κάνει το κομμάτι του. Εκείνη την ώρα δεν άκουγα καθόλου την Κατερίνα, δε με ενόχλησε καθόλου ο εξώστης. Όταν πέρασαν δύο εβδομάδες από τη στιγμή που μπήκαμε στο σπίτι σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί της, όχι ότι είναι κακός άνθρωπος, απλά δεν ξέρει τι λέει. Μπορεί να θολώσει το κεφάλι της και να πει τα πάντα».

MasterChef 4 - Έξαλλος ο Γιώργος: «Αυτό είμαστε! Ξεφτίλες!»

Όσο για το σχόλιο του Γιώργου ότι είναι ο καλύτερος, ο Ηλίας δεν το έλαβε σοβαρά υπόψιν διότι όπως είπε κάνει πλάκες: «Ο Γιώργος δεν ξέρει πότε κάνει κάτι πλάκες ώρες ώρες. Αυτό που είπε ήταν ξεκάθαρα πλάκα για να σπάσει τον πάγο με εμάς. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Κλείνοντας, ο Ηλίας μίλησε και για το στοίχημα που έβαλαν οι συμπαίκτες του για το ποιος θα αποχωρήσει λέγοντας πως δεν του άρεσε καθόλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top