Elif: Η Γκόντζα φεύγει από το κτήμα και η Αρζού κυριεύεται από τους φόβους

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στις 17.30 στο Star

Η Αϊλά συνέρχεται και ζητάει από τον πατέρα της να τη συγχωρέσει. Εκείνος τη συγχωρεί αλλά θέλει ο Μουράτ να πληρώσει για όλα. Η Αϊλά ικετεύει τον πατέρα της για τη ζωή του και του λέει πως ο Μουράτ είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Μουράτ εξακολουθεί να ψάχνει για το έγγραφο που του ζήτησε ο Ουμίτ, στο γραφείο του Ερκούτ.

Όταν ακούει φωνές κρύβεται πάλι κάτω από ένα γραφείο.  Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχονται και συζητούν για τη νέα δουλειά του Σελίμ ως οδηγός ταξί. Ο Βεϊσέλ του λέει πως το κτήμα ανήκει πια στην Αρζού. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και μιλάνε για το έγγραφο που έκαψε ο Ερκούτ, αυτό  που αναζητά ο Μουράτ. Ο Μουράτ μαθαίνει επίσης πως η Αρζού έβαλε τη φωτιά στο κτήμα και πως ο Ερκούτ είναι επίσης υπεύθυνος για πολλά.  Η Αλιγιέ καλεί τη Μελέκ επειδή η Ελίφ έχει πυρετό. Η Μελέκ συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ και εκείνος την πηγαίνει σπίτι της και καλεί γιατρό.  Η Αρζού συναντάει την Μπαχριγιέ και την απειλεί γιατί θέλει να διώξει από το σπίτι της την οικογένεια Εμίρογλου. Στην αρχή η Μπαχριγιέ αρνείται και η Αρζού της λέει πως αν δεν  το κάνει θα χάσει τη δουλειά της. 

Τελικά, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία.  Ο Μουράτ αποκαλεί τον Ερκούτ δολοφόνο και φεύγει λέγοντας του πως δεν θέλει να δουλέψει για εκείνον. Η Ασουμάν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού.  Όταν φεύγει η Αρζού, βρίσκει την Γκόντζα και την ξεκλειδώνει. Η Ασουμάν την πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ για να επαναφέρουν τη μνήμη της.  Όλοι καλωσορίζουν την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ασουμάν μαζί με την Γκόντζα. Δίνει λεφτά στην Ασουμάν για να φύγει από εκεί μαζί με την Γκόντζα.  Η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκόντζα έφυγε από το κτήμα. Φοβάται πως θα συναντήσει κάποιον από το παρελθόν και θα θυμηθεί ποια είναι. Ο γιατρός λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ αρρώστησε επειδή το σπίτι έχει υγρασία. Ο Γιουσούφ αρχίζει να βάφει το ταβάνι και τους τοίχους για να διορθώσει τη ζημιά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top