Απίστευτη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη: «Μου λείπει πάρα πολύ η μαμά μου!»

Τι είπε η παρουσιάστρια για την καραντίνα

Το μεγάλο της παράπονο εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Τρίτης, σε σχέση με την καραντίνα.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πόσο πολύ της λείπουν άτομα της οικογένειάς της, όμως πιο πολύ η μητέρα της που ήταν μέχρι τώρα αχώριστες. «Μου λείπει η οικογένειά μου. Μου λείπει πάρα πολύ και το καταθέτω εδώ» είπε.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στα χθεσινά γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας

«Νομίζαμε ότι το κάθε μέρα μέσα θα μας δώσει ένα κομμάτι χρόνου για να είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους και να κάνουμε πράγματα που θα μας ευχαριστούσε. Οκ, το πήραμε το κομμάτι αυτό είναι πολύ ωραίο. Το άλλο όμως; Δεν είναι έχουν αλλάξει τα πάντα. Σκέφτομαι τη μάνα μου» εξομολογήθηκε.

Καθώς η ίδια δε χρειάστηκε ποτέ να μάθει τη μητέρα της να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το FaceTime και το Skype, η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, αφού δεν μπορεί να τη δει ούτε μέσω της τεχνολογίας, κάνοντας την απουσία της ακόμα πιο αισθητή παρά το γεγονός ότι μιλάνε καθημερινά.

Τσιμτσιλή - Μενεγάκη: Φόρεσαν στις εκπομπές τους το ίδιο φόρεμα!

«Θέλω να τη δω. Θέλω να δω τη φάτσα της. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της… Τη ζητάνε τα παιδιά, τη γιαγιά τους, τον παππού τους«, τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top