Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στα χθεσινά γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας

«Δεν είμαι καθόλου του γλυκού, αλλά κάτι καταφέραμε!»

Πέντε ετών έγινε την Κυριακή 29 Μαρτίου η κορούλα της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, Μαρίνα.

Μάλιστα, η «βασίλισσα της TV» δημοσίευσε στο Instagram την τούρτα που η ίδια έφτιαξε για το παρτάκι που έκαναν στη δεσποινίδα Παντζοπούλου.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κορούλα της Μαρίνα - Τα πόσα έκλεισε;

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην έναρξη της εκπομπής της, η Ελένη δε δίστασε να αναφερθεί στα γενέθλια της Μαρίνας και τις μαγειρικές της ικανότητες.

Άγγελος Λάτσιος: Μας δείχνει τι κάνει κλεισμένος στο σπίτι

«Καλησπέρα και καλώς μας ήρθατε στην αγκαλιά μας, στα χέρια μας, στο σπίτι μας. Δευτέρα σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους. Με πιάσατε να λέω για τα χθεσινά γενέθλια της μικρής μου κόρης. Λέω δεν ήμασταν προετοιμασμένοι και μπήκαμε στα γνωστά καταστήματα που πουλάνε παιδικά παιχνίδια, το θυμηθήκαμε την Παρασκευή ότι δεν υπάρχουν μαγαζιά. Είπαμε να πάρουμε κάτι στο παιδάκι γιατί είναι μικρό και τα περιμένει τα παιχνίδια του, αλλά σε αυτά περιμένεις πολύ. Η άλλη όμως σου λέει “Που είναι το δώρο μου; Που είναι η τούρτα μου;”. Χθες  έλεγα λοιπόν, ότι κάθισα να πειραματιστώ, δεν είμαι καθόλου του γλυκού αλλά έχω πάρα πολλά βιβλία με συνταγές μαγειρικής και έχω πάρα πολύ θέληση γιατί αγαπώ την μαγειρική. Είπαμε για τούρτα, αλλά δεν είχα ελπίδα να κάνω τούρτα γιατί για μένα μου κάνει πολύ απλησίαστο όνειρο. Αλλά κέικ με σοκολάτα που αρέσει σε όλους μας. Εικόνα δεν τα καταφέραμε καλά, αλλά γεύση φανταστική», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top