Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά: «Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά!»

Όσα είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της

Επέστρεψε με καθυστέρηση μίας ώρας λόγω της επικαιρότητας στις μικρές μας οθόνες η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας.

Τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, υποδέχτηκε στο πλατό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη με Skype από το σπίτι του.

Φ. Σκορδά - Κορωνοϊός: Ασυμπτωματική 12 μέρες μετά τη θετική διάγνωσή της!

«Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες γιατί αυτό ήταν το σωστό. Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε», ήταν τα πρώτα λόγια της Φαίης.

«Από τη στιγμή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα είναι στον αέρα και οι περισσότερες εκπομπές ακόμα και της ψυχαγωγίας είναι στον αέρα, είμαστε κι εμείς εδώ στο πόστο μας μέχρι να υπάρχει κάτι νεότερο», συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι στο Instagram δεν ανέβασε πολλά, γιατί αισθανόταν ότι υπήρχαν πολλές ερωτήσεις αλλά ήταν πολύ μικροπρεπές να απαντάει.

Σκορδά: Ο σύντροφός της είναι αρνητικός στον ιό-Τι είπε η παρουσιάστρια

«Αισιοδοξία θέλω να μεταφέρω αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος αλλά πρέπει να υπάρχει μια ψυχραιμία. Τα έκανα τελείως προληπτικά τα τεστ γιατί ερχόμουν σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο. Όταν με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα, ότι τα παιδιά είναι αρνητικά κι εγώ θετική χτύπησε το κουδούνι και μου είχαν φέρει κάποια κρέατα. Είχα αγχωθεί και φώναζα "μη μπείτε μέσα!". Μιλάω τελείως ανθρώπινα, σαν Φαίη, το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά έβαλα μία μάσκα, γάντια και μια σακούλα σκουπιδιών, δεν ξέρω γιατί! Την έβαλα πάνω από τα ρούχα», είπε ξεσπώντας σε γέλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top