Φ. Σκορδά - Κορωνοϊός: Ασυμπτωματική 12 μέρες μετά τη θετική διάγνωσή της!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα

Όσα είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υγεία της Φαίης Σκορδά

Έχουν περάσει 12 ημέρες από την ημέρα που η Φαίη Σκορδά διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, ωστόσο, αν και ακόμα δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του ιού, παραμένει σε καραντίνα κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από τα παιδιά της και τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να μην αποτελεί κίνδυνο για τους συνανθρώπους της.

Σκορδά: Ο σύντροφός της είναι αρνητικός στον ιό-Τι είπε η παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους followers της στο Instagram στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Έτσι και το βράδυ της Τρίτης, θέλησε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, δείχνοντάς μας πώς περνούν τον χρόνο τους οι γιοι της στην καραντίνα.

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που φοράει γάντια στην εκπομπή

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Γιάννη να ζωγραφίζει στο παιδικό δωμάτιο, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι και τον παρακολουθεί, παίζοντας παράλληλα με τα παιχνίδια του.

 

 

«Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά… Εγώ συνεχίζω χωρίς συμπτώματα και το μόνο που περιμένω είναι να τα αγκαλιάσω σφιχτά…. Σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια κ για το ενδιαφέρον σας. Κάντε μια αγκαλιά στα παιδάκια σας και για μένα…» , έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top