Σοφία Βογιατζάκη: Όσα είπε για τη φιλανθρωπική της κίνηση λόγω κορωνοϊού

«Δεν κοστίζει τίποτα!»

Φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπο και πλαστικά γάντια, η Σοφία Βογιατζάκη πηγαίνει στο εστιατόριο της γειτονιάς της, προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους της τώρα με τον κορωνοϊό.

Βοηθάει όσο μπορεί η Σοφία Βογιατζάκη - Η καλή πράξη που κάνει!

Η γνωστή ηθοποιός επισκέπτεται καθημερινά το εστιατόριο, παίρνει τρόφιμα και τα πηγαίνει σε ηλικιωμένος ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους μιας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

«Για πολύ λίγη ώρα την ημέρα και τηρώντας όλες τις προφυλάξεις και ακούγοντας πολύ σοβαρά και τηρώντας όλα αυτά που λένε οι ειδικοί για το πώς μπορούμε να προστατευτούμε, για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, ο ένας βοηθάει τον άλλον. Τώρα εγώ θα πάω φαγητό σε μια φίλη μας που έχει κλείσει τον μπαμπά της στο σπίτι γιατί πρέπει να μείνει μέσα στο σπίτι.

Σοφία Βογιατζάκη: Ήταν τρελά ερωτευμένη με γνωστό ηθοποιό!

Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τον διπλανό του, τον απέναντί του… Όλοι γνωρίζουμε κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων. Χτύπα μια πόρτα και πες “θέλετε να σας φέρω κάτι;”, δεν κοστίζει τίποτα. Δεν είναι αφορμή για να βγαίνουμε από τα σπίτια μας γιατί αυτό που πρέπει να μας γίνει συνείδηση είναι το “μένουμε σπίτι”. Πάντα υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις όταν θες», είπε η γλυκιά ηθοποιός στο «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top