Elif: Το σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου γεμίζει καπνό ενώ όλοι κοιμούνται

Παραμείνετε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν την Τετάρτη 18/03

Η οικογένεια Εμίρογλου είναι πια στο νέο της σπίτι. Έχουν πολλά να κάνουν για να φτιάξουν το σπίτι αλλά είναι χαρούμενοι γιατί είναι όλοι μαζί ενωμένοι.  Η Αρζού και ο Ουμίτ τσακώνονται ξανά. Η Αρζού του λέει πως μπορούν να τερματίσουν αυτό τον γάμο αν θέλει. Ο Ουμίτ της λέει πως για εκείνη δεν έχει καμία αξία. Η Τουλάι πηγαίνει στο κτήμα για να κάνει έκπληξη στην Αλιγιέ και όλη την οικογένεια Εμίρογλου. Δεν γνωρίζει πως η οικογένεια μετακόμισε και σοκάρεται όταν της λέει τα νέα η Αρζού.  Η οικογένεια Εμίρογλου βάφει το νέο τους σπίτι και ο Γιουσούφ τους βοηθάει.  Το βράδυ τρώνε χαρούμενοι όλοι μαζί.  Η Αρζού τρελαίνεται όταν τους βλέπει ευτυχισμένους. Ο Ουμίτ ετοιμάζει μια ωραία βραδιά για την Αρζού και της δίνει και ένα δώρο αλλά εκείνη είναι δυστυχισμένη.

Του λέει πως ακολούθησε την Ελίφ όταν σχόλασε και είδε την οικογένεια Εμίρογλου ενωμένη και ευτυχισμένη, παρά το γεγονός ότι το νέο τους σπίτι είναι ερείπιο. Η Ασουμάν ακούει τη συζήτησή τους και ανησυχεί για την Ίντζι γιατί δεν θέλει η αδελφή της να μένει σε ένα άθλιο μέρος.  Ο Μουράτ μεθάει και η Αϊλά τον βοηθάει να πάει σπίτι του.

Τον βάζει στο κρεββάτι του και μιας και ο Βεϊσέλ και η Τουλάι λείπουν βρίσκει την τέλεια ευκαιρία για να πει σε όλους πως πέρασε τη βραδιά με τον Μουράτ και πως εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της.  Όταν ο Μουράτ ξυπνάει το πρωί βλέπει δίπλα του στο κρεβάτι την Αϊλά. Η Ελίφ ξυπνάει πρώτη από όλους και αποφασίζει να ετοιμάσει εκείνη το τσάι. Αφήνει το τσάι στη φωτιά και πηγαίνει να αγοράσει ψωμί. Όμως από τον αέρα η κουρτίνα πιάνει φωτιά και το σπίτι γεμίζει καπνό ενώ όλοι κοιμούνται. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι αλλά κανείς δεν του απαντάει. Όταν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ανοίγει την πόρτα και τους σώζει…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top