Elif: Ο Σελίμ επιτίθεται στην Αρζού και προσπαθεί να την πνίξει

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 17.30 στο Star

Η οικογένεια Εμίρογλου βρίσκει νέο  σπίτι και μοιράζουν τα δωμάτια. Η Μελέκ θα μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Ελίφ και την Ιντζί και παραχωρούν το μεγαλύτερο δωμάτιο στην Αλιγιέ. Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και δεν βρίσκει κανέναν. Αργότερα η οικογένεια επιστρέφει και η Αρζού προτείνει στη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ να δουλέψουν εκεί ως υπηρέτριες και στον Σελίμ ως σοφέρ.

Ο Σελίμ επιτίθεται στην Αρζού και προσπαθεί να την πνίξει. Η Μελέκ λέει στην Αρζού πως θα είναι πάντα μόνη της στο κτήμα γιατί κανένας δεν την αγαπάει.   Η Αρζού θυμάται το παρελθόν, τον πρώην άντρα της, την κόρη της. Αρχίζει να καλοσκέφτεται την πρόταση του Ουμίτ γιατί πιστεύει πως την αγαπάει.  Η Αρζού μιλάει με έναν διακοσμητή για να αλλάξει κάποια πράγματα και το κάνει μπροστά στην οικογένεια.  Ο Μουράτ δέχεται την πρόταση του Ουμίτ αλλά δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Ερκούτ θα του δώσει δουλειά.

Ο Ουμίτ του λέει πως θα το κανονίσει εκείνος και να περιμένει τηλεφώνημά του.  Λίγο αργότερα ο Ουμίτ λέει στον Μουράτ να πάει στην εταιρία του Ερκούτ και του δίνει οδηγίες για το πως θα σώσει τη ζωή του Ερκούτ.  Η Αρζού δέχεται πρόταση του Ουμίτ να φάνε μαζί. Η Αρζού δέχεται την πρόταση γάμου και ο Ουμίτ έχει κανονίσει τα πάντα για να γίνει ο γάμος εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ουμίτ, ο Μουράτ σώζει τη ζωή του Ερκούτ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top