Elif: Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως ο Σελίμ την απατάει με την Πελίν

Οι περιπέτειες της Ελίφ συνεχίζονται καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η Ελίφ και ο Χακί είναι ενθουσιασμένοι με την οντισιόν για τη θεατρική παράσταση. Όλοι οι μαθητές βάζουν τα δυνατά τους.  Ο Χακί παίρνει το ρόλο του πρίγκιπα και η Ελίφ της Χιονάτης. Η Μπερίλ το ρόλο της μάγισσας. Ο Χακί και η Ελίφ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να πουν τα νέα τους και ακούνε τη Μελέκ να μιλάει με τον Γιουσούφ για την πιθανότητα ο Χακί να πάει στο ορφανοτροφείο.  

Η Αϊλά συναντάει τον Μουράτ και του κάνει δώρο ένα εντυπωσιακό ρολόι.  Η μέρα εκδίκασης του διαζυγίου της Ασουμάν και του Ερκούτ έχει φτάσει αλλά η Ασουμάν δεν πηγαίνει στο δικαστήριο και έτσι ο δικαστής καθυστερεί την υπόθεση για άλλον ένα μήνα.  Ο Ερκούτ είναι έξαλλος και πιστεύει πως η Ασουμάν κάτι σχεδιάζει. Πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να της ζητήσει εξηγήσεις. 

Η Ασουμάν του λέει πως δεν πρόκειται ποτέ να του δώσει διαζύγιο.  Ο Βεϊσέλ μαθαίνει πως ο Μουράτ έχασε τα χρήματα που είχε πάρει από τον τοκογλύφο και γίνεται έξαλλος. Το χρέος τους μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει.  

Ο Ερκούτ έχει πρόβλημα με μια εταιρία και θεωρεί πως πρέπει να τους δώσει μια προειδοποίηση. Καλεί τον Βεϊσέλ να αναλάβει τη δουλειά. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ πως φέρεται πολύ άσχημα στον Σελίμ και εκείνη της απαντάει πως ο Σελίμ την απατάει με την Πελίν. Η Μελέκ της απαντάει πως αυτό είναι γελοίο. 

Ο Βεϊσέλ παρατηρεί το ρολόι στο χέρι του Μουράτ και πιστεύει πως το αγόρασε με τα χρήματα που δανείστηκε από τον τοκογλύφο. Ο Μουράτ δεν καταφέρνει να τον πείσει πως είναι ένα δώρο από την Αϊλά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top