My Style Rocks: Παίκτρια μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

Βούρκωσε η Βάνα Μπάρμπα

Δεν έλειψε η συγκίνησε από το χθεσινό gala του My Style Rocks, όταν στην πασαρέλα, ως σταρ του Hollywood  ανέβηκε η sexy Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Το θέμα του χθεσινού gala ήταν εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Όταν λοιπόν η Ευρυδίκη πήγε μπροστά από τους κριτές για να ακούσει τα σχόλιά τους, τον λόγο πήρε η Βάνα Μπάρμπα που φιλοξενούταν ως guest κριτής. 

«Σε έβλεπα πίσω γιατί θέλω να παρατηρώ τους ανθρώπους και έλεγα, “τώρα τι περίεργο κορίτσι είναι αυτό”. Στην αρχή έλεγα πως είσαι μια κοπέλα άγρια, μόνο σέξι, χωρίς καμία αισθητική η οποία δεν μου λέει και τίποτα στην ουσία. Αυτού του είδους οι γυναίκες εμένα δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι σέξι, ερωτικές και έχουν περσόνα», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Δεν έκρυψε όμως ότι τη συγκίνησε πολύ η περιπέτεια που είχε στο παρελθόν η παίκτρια με τον καρκίνο, τον οποίο κατάφερε να νικήσει. 

«Μια γυναίκα που έχει περάσει καρκίνο, όπως εσύ, που μπορεί να είναι όπως είσαι αυτή τη στιγμή. Είσαι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Δίνεις μάθημα σε άλλες γυναίκες που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και δεν μπορούν να έχουν το μισό χαμόγελο από αυτό που έχεις σήμερα. Γι’ αυτό και μόνο, δεν θα κρίνω την εμφάνιση σου, θα κρίνω την τόλμη σου και το κουράγιο να ζήσεις», είπε συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα. 

Η παίκτρια την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια και μίλησε και η ίδια για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. 

«Από την περιπέτεια της υγείας μου και μετά άλλαξα. Πιο πριν ήμουν λίγο σνομπ, είχα πιο πολύ άμυνα, ζήλευα πολύ. Δεν είχα φίλες. Ήταν πολύ ωραίο μάθημα, πολύ ωραίο σχολείο αφού λέω πως “ευχαριστώ τον φίλο μου τον καρκίνο που με δίδαξε τη ζωή”. Αλήθεια. Το πιστεύω αυτό γιατί αλλιώς θα ζούσα με τα μάτια που έβλεπα και η ζωή μου δεν θα είχε σημασία εάν θα ήταν χωρίς περιπέτειες, χωρίς πόνο, χωρίς απώλειες. Θα ήταν η ίδια και έτσι δεν θα είχα ζήσει», είπε η Ευρυδίκη, κάνοντας την Βάνα Μπάρμπα να βουρκώσει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top